Gedo Actueel

Vacature Zelfstandig Monteur Elektrotechniek!

Ben jij een enthousiaste en ervaren professional met een passie voor elektrotechniek? Dan verwelkomen wij jou graag bij Gedo Elektro B.V.!

 

Wat ga je bij ons doen

Bij Gedo focussen wij op kwaliteit en klanttevredenheid. Als Zelfstandig Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de technische begeleiding en uitvoering van onze elektrotechnische projecten. Je gaat zelfstandig aan de slag met projecten in de woning- en utiliteitsbouw, samen met onze werkvoorbereiding. Je geeft dagelijks leiding aan (hulp)monteurs op locatie, controleert en bespreekt de planning en werkzaamheden, treft technische voorbereidingen en overlegt met werkvoorbereiding en klanten. Ook houd je de voortgang en kwaliteit van de projecten in de gaten.

 

Wat vragen wij van jou

Je hebt een afgeronde opleiding op niveau 2 of 3 richting Elektrotechniek, je VCA en een rijbewijs B. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het lezen van technische tekeningen en projectmappen, werkt graag zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor de voortgang van je project. Je stuurt (hulp)monteurs aan en motiveert en begeleidt ze. Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Net als resultaatgerichtheid, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en klantgerichtheid.

Wij bieden jou een leuke baan in een familiair bedrijf waar je samenwerkt met een professioneel en gemotiveerd team. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden via de CAO Metaal en Techniek, een prima salaris, 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen, een goed pensioen via PMT en de intentie tot een vast contract. Daarnaast is er ruimte voor opleidingen.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar receptie@gedo-elektro.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Caroline via telefoonnummer 0413-291068.

Bij ons worden jouw ideeën en initiatieven gewaardeerd. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op