Service en onderhoud voor particulieren

VEILIGHEID

Uw installatie moet voldoen aan de norm NEN 3140. Steeds meer verzekeraars vernoemen deze norm als eis in de polisvoorwaarden van gebouwen- en inventarisverzekeringen. In deze norm wordt de bedrijfsvoering van elektrische installaties geregeld. U dient ervoor te zorgen dat de veiligheid van de elektrische installatie gewaarborgd wordt. De norm gaat over verantwoordelijkheden en controles. Zo moet uw installatie worden geplaatst onder de verantwoordelijkheid van een installatieverantwoordelijke. Ook moet elke installatie periodiek worden gecontroleerd. Uiteraard moet u aan de bevoegde instanties kunnen overleggen dat u alles in het werk heeft gesteld om uw installatie veilig te houden. De basis hiervoor is natuurlijk een inspectierapport dat u kunt overleggen bij controles en eventuele aanspraken (aansprakelijkheid, schade etc.) Wij verzorgen voor u de NEN 3140 inspectie en desgewenst ook een thermografisch onderzoek. Onze bevindingen worden vastgelegd in een inspectierapport.

PREVENTIEF PERIODIEK ONDERHOUD

Met (preventief) periodiek gepland onderhoud voorkomt u storingen aan uw elektrotechnische installatie. Wij bieden u een servicepakket met duidelijke kosten en afspraken, zodat u als klant van te voren op de hoogte bent van de kosten. Heeft u onverhoopt toch een storing, dan staan onze deskundige servicemonteurs voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hiervoor hoeft u enkel te bellen met ons regulier telefoonnummer.

DE MEERWAARDE VAN ONZE STERKIN ERKENNING

Als Erkende Sterkin Installateur voldoen wij aan de normen en eisen van de erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover wij moeten beschikken. Regelmatig wordt getoetst of onze installaties voldoen aan de eisen. Voor u als klant zijn dit goede redenen om voor ons te kiezen. Als Sterkin Erkend Installateur zijn wij voor u een betrouwbare partij waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op