Beveiliging voor particulieren

Camerabeveiliging geeft u een veilig gevoel. Bovendien schrikt het ongewenste bezoekers af. Wenst u één of meerdere camera’s. Wij installeren het systeem dat het best bij u past.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan camera systemen. Deze variëren van kleine eenvoudige camera’s tot professionele vandalismebestendige camera’s met infrarood verlichting om s-nachts te kunnen zien. Voor ieder budget wat wils!

Vanuit de veiligheid van uw woonhuis ziet u via een monitor of zelfs op uw eigen TV wie er bij u aanbelt. Al onze systemen zijn geschikt voor gebruik met smartphones. Wanneer u afwezig bent controleert u eenvoudig op afstand wie zich in de omgeving van uw woonhuis ophoudt.

Alle beelden kunt u live bekijken maar worden uiteraard ook opgenomen zodat u ze later kunt bekijken. Live kijken en terug kijken kan ook met uw smartphone. Door toepassing van de nieuwste technieken kunt u namelijk met een relatief eenvoudige telefoon of een beperkte internetverbinding hiervan prima gebruik maken.

Onze camerasystemen brengen alles en iedereen duidelijk herkenbaar in beeld!

ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste inbraakbeveiliging. Wij installeren én onderhouden uw beveiligingsinstallatie. Daarmee zijn de kwaliteit van deze systemen én het allerbelangrijkste, uw veiligheid gewaarborgd. Uw zorg wordt daardoor onze zorg. Een greep uit de installaties welke wij voor u kunnen verzorgen:

  • Gecertificeerde inbraaksignaleringssystemen;
  • Aanvullende inbraakpreventie met Bandit® Mistgeneratoren;
  • Toegangscontrolesystemen;
  • Cameraobservatie en registratie (CCTV).

NBRAAKPREVENTIE: BANDIT® MISTGENERATOREN!

Wij leveren voor u de snelste en beste mistgeneratoren die er momenteel leverbaar zijn. Beveiliging is alleen niet signaleren maar ook het voorkomen dat ongewenste bezoekers binnen komen. Ongewenst bezoek voorkomt u door ervoor te zorgen dat het de bezoekers zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt om binnen te komen. Goed hang- en sluitwerk op uw ramen en deuren zijn van het grootste belang. Deze voorzieningen worden bouwkundige beveiliging genoemd. Echter wanneer het om praktische redenen het niet mogelijk is deze bouwkundige beveiliging van uw woning op het juiste niveau te krijgen, kan met een Bandit® mistgenerator op eenvoudige wijze hetzelfde beveiligingsniveau worden bereikt. U moet zich voorstellen dat bij een inbraak of overval de ruimte binnen seconden gevuld is met een droge dikke mist van een hoge dichtheid waardoor de inbreker letterlijk geen hand voor ogen meer ziet. Immers wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen! En ook zeer belangrijk, uw spullen, of het nu elektronica of kleding betreft, blijven 100% onaangetast door de mist. TNO getest! De Bandit® mistgeneratoren die wij leveren zijn gekeurd en conform de Europese norm EN50131-8 (CNPP APPROVAL 2010-0032).

INBRAAKSIGNALERING

Met een goed beveiligingspakket voorkomt u dat er wordt ingebroken in uw woning. GEDO is een NCP erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf die de volledige beveiliging van uw woning verzorgt. Wij kennen de wet- en regelgeving van overheid, beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie om de kans op een inbraak te voorkomen. In een persoonlijk gesprek met u vragen we naar uw wensen en het te beveiligen object. Ook kunnen wij met uw verzekeringsmaatschappij overleggen wat echt noodzakelijk is. Daardoor krijgt u een betrouwbaar en op maat gemaakt beveiligingssysteem. Onze moderne beveiligingssystemen kunnen worden bediend met uw smartphone. In- en uitschakelen, het bekijken van meldingen en zelfs inbraakmeldingen ontvangen op uw telefoon behoren tot de mogelijkheden. Onze service afdeling is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar in geval van storingen. Wij verzorgen periodiek onderhoud aan de uw installatie, zodat u altijd verzekerd bent van de goede werking van uw systeem. Voor iedere installatie kan een certificaat of opleverbewijs worden afgegeven dat de veiligheid en betrouwbaarheid waarborgt.

CAMERASYSTEMEN (CCTV)

Camerabeveiliging geeft u een veilig gevoel. Bovendien schrikt het ongewenste bezoekers af. Wenst u één of meerdere camera’s. Wij installeren het systeem dat het best bij u past. Wij beschikken over een ruim assortiment aan camera systemen. Deze variëren van kleine eenvoudige camera’s tot professionele vandalismebestendige camera’s met infrarood verlichting om s-nachts te kunnen zien. Voor ieder budget wat wils! Vanuit de veiligheid van uw woonhuis ziet u via een monitor of zelfs op uw eigen TV wie er bij u aanbelt. Al onze systemen zijn geschikt voor gebruik met smartphones. Wanneer u afwezig bent controleert u eenvoudig op afstand wie zich in de omgeving van uw woonhuis ophoudt. Alle beelden kunt u live bekijken maar worden uiteraard ook opgenomen zodat u ze later kunt bekijken. Live kijken en terug kijken kan ook met uw smartphone. Door toepassing van de nieuwste technieken kunt u namelijk met een relatief eenvoudige telefoon of een beperkte internetverbinding hiervan prima gebruik maken. Onze camerasystemen brengen alles en iedereen duidelijk herkenbaar in beeld!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op