Inbraakpreventie: De Bandit® mistgeneratoren

Wij leveren voor u de snelste en beste mistgeneratoren die er momenteel leverbaar zijn.

Beveiliging is alleen niet signaleren maar ook het voorkomen dat ongewenste bezoekers binnen komen. Ongewenst bezoek voorkomt u door ervoor te zorgen dat het de bezoekers zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt om binnen te komen. Goed hang- en sluitwerk op uw ramen en deuren zijn van het grootste belang. Deze voorzieningen worden bouwkundige beveiliging genoemd.

Echter wanneer het om praktische redenen het niet mogelijk is deze bouwkundige beveiliging van uw woning op het juiste niveau te krijgen, kan met een Bandit® mistgenerator op eenvoudige wijze hetzelfde beveiligingsniveau worden bereikt.

U moet zich voorstellen dat bij een inbraak of overval de ruimte binnen seconden gevuld is met een droge dikke mist van een hoge dichtheid waardoor de inbreker letterlijk geen hand voor ogen meer ziet. Immers wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen! En ook zeer belangrijk, uw spullen, of het nu elektronica of kleding betreft, blijven 100% onaangetast door de mist. TNO getest!

De Bandit® mistgeneratoren die wij leveren zijn gekeurd en conform de Europese norm EN50131-8 (CNPP APPROVAL 2010-0032).

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op