Inbraakpreventie: De Bandit® mistgeneratoren

Wij leveren voor u de snelste en beste mistgeneratoren die er momenteel leverbaar zijn.

Beveiliging is niet alleen het signaleren, maar ook het voorkomen van ongewenste bezoekers. Ongewenst bezoek voorkomt u door het binnenkomen zo moeilijk mogelijk te maken. Goed hang- en sluitwerk op uw ramen en deuren zijn van het grootste belang. Deze voorzieningen worden bouwkundige beveiliging genoemd.

Wanneer het om praktische redenen niet mogelijk is om deze bouwkundige beveiliging van uw woning op het juiste niveau te krijgen, kan met een Bandit® mistgenerator op eenvoudige wijze hetzelfde beveiligingsniveau worden bereikt.

U moet zich voorstellen dat bij een inbraak of overval de ruimte binnen luttele seconden gevuld is met een droge dikke mist, waardoor de inbreker letterlijk geen hand voor ogen meer ziet. En wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen! Bovendien blijven uw spullen, of het nu elektronica of kleding betreft, 100% onaangetast door de mist. Dit is door TNO getest!

De Bandit® mistgeneratoren die wij leveren zijn gekeurd en conform de Europese norm EN50131-8 (CNPP APPROVAL 2010-0032).

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op