Zonnepanelen installeren

Steeds meer mensen kiezen voor het laten installeren van zonnepanelen. Om uw pand op een zo duurzaam mogelijke manier te voorzien van stroom, laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kwaliteit van de zonnepanelen en de plaatsingsmogelijkheden op uw dak.

Kwaliteitsproducten zonnepanelen en omvormers

GEDO Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, zoals Luxor en Axitec Zonnepanelen en Solax, SMA en Solar Edge Omvormers. De producten die wij gebruiken hebben dan ook een fabrieksgarantie van in de meeste gevallen maar liefst 10 jaar!

Besparingen en opbrengstgarantie

Verder biedt onze leverancier voor bepaalde installaties een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar! Vraag naar de voorwaarden. Wilt u meer weten over uw besparingen of de terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

Subsidie

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. Wij informeren u graag over vergunningen en subsidie.

Inventarisatie

Onze specialist zal allereerst een bezoek met u inplannen om de situatie ter plaatse te inventariseren: er wordt dan gekeken naar het dak, ligging ten opzichte van de zon, de omgeving (schaduwobjecten), bouwkundige aspecten, elektrotechnische aansluiting en de internetverbinding. Hij bekijkt uw huidige elektriciteitsverbruik en brengt uw wensen en de besparingen in kaart.

Ontwerp

Daarna maakt onze specialist voor u een ontwerp waarbij we rekening houden met alle bouwkundige aspecten van uw woning. Montage gebeurt conform de installatie- en montagenormen voor zonnepanelen.

Prijsopgave en uitvoering

Tot slot bieden wij u een prijsopgave aan en werken we een planning voor u uit. Nadat u akkoord hebt gegeven, maken wij met u een afspraak om de zonnepanelen te plaatsen en aan te sluiten.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op