Zonnepanelen

De beslissing om voor zonnepanelen te kiezen is niet moeilijk. Wij laten u zien wat er mogelijk is in kwaliteit van de zonnepanelen en plaatsingsmogelijkheden op uw dak. Zodat u uw pand op een duurzame manier voorziet van stroom.

Kwaliteitsproducten zonnepanelen en omvormers

GEDO Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Zoals Luxor en Axitec Zonnepanelen en Solax, SMA en Solar Edge Omvormers. Dit wordt onderstreept door het toepassen van producten met een fabrieksgarantie van in de meeste gevallen maar liefst 10 jaar!

Besparingen en opbrengstgarantie

Verder biedt onze leverancier voor een bepaalde installaties een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar! Vraag naar de voorwaarden. En uw besparingen of terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

Subsidie

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. Wij informeren u graag over vergunningen en subsidie.

Inventarisatie

Onze specialist bezoekt u en inventariseert de situatie ter plaatse: het dak, ligging ten opzichte van de zon, omgeving (schaduwobjecten), bouwkundige aspecten, elektrotechnisch aansluiting en internetverbinding. Hij bekijkt uw huidige elektriciteitsverbruik en brengt uw wensen de besparingen in kaart.

Ontwerp

Daarna maakt onze specialist maakt voor u een ontwerp waarbij we rekening houden met alle bouwkundige aspecten van uw woning. Montage gebeurt conform de installatie- en montage normen voor zonnepanelen.

Prijsopgave en uitvoering

Wij brengen een prijsopgave en planning voor u uit. Nadat u akkoord hebt gegeven maken wij met u een afspraak om de zonnepanelen te plaatsen en aan te sluiten.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op