Zonnepanelen installeren

Steeds meer mensen kiezen voor het laten installeren van zonnepanelen. Om uw pand op een zo duurzaam mogelijke manier te voorzien van stroom, laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kwaliteit van de panelen en de plaatsingsmogelijkheden op uw dak.

De voordelen van eigen zonnepanelen

  • Bespaar op uw energierekening of krijg zelfs geld terug;
  • In combinatie met een laadpaal rijdt u nog voordeliger met uw EV;
  • Milieuvriendelijke stroom opwekken;
  • Waardestijging van uw huis of bedrijfspand.

De beste zonnepanelen en omvormers

GEDO Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, zoals Luxor en Axitec Zonnepanelen en Solax, SMA en Solar Edge Omvormers. De producten die wij gebruiken hebben dan ook een fabrieksgarantie van in de meeste gevallen maar liefst 10 jaar!

Besparingen en opbrengstgarantie

Onze leverancier biedt voor bepaalde installaties een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar! Vraag naar de voorwaarden. Wilt u meer weten over uw besparingen of de terugverdientijd? Dat rekenen wij graag aan u voor.

Subsidie voor aanschaf en installatie

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. Wij informeren u graag over vergunningen en subsidie.

De installatie van uw zonnepanelen stap voor stap

Inventarisatie

Om zoveel mogelijk rendement te halen uit uw zonnepanelen, zal onze specialist een bezoek met u inplannen om de situatie ter plaatse te inventariseren. Hij zal dan kijken naar het dak en de ligging ten opzichte van de zon, maar ook naar de omgeving (schaduwobjecten), bouwkundige aspecten, elektrotechnische aansluiting en de internetverbinding. Hij bekijkt uw huidige elektriciteitsverbruik en brengt uw wensen en de besparingen in kaart.

Ontwerp

Vervolgens maakt onze specialist voor u een ontwerp waarbij we rekening houden met alle bouwkundige aspecten van uw woning.

Prijsopgave en uitvoering

Tot slot bieden wij u een prijsopgave aan en werken we een planning voor u uit. Nadat u akkoord hebt gegeven, maken wij met u een afspraak om de panelen te plaatsen en aan te sluiten. De montage gebeurt uiteraard conform alle installatie- en montagenormen voor zonnepanelen.

Zonnepanelen installeren in combinatie met een laadpaal

Laat u zonnepanelen installeren? Een laadpaal voor uw EV is dan een logische volgende stap. De installatie daarvan kan GEDO Elektro ook voor u verzorgen. Het laden van uw elektrische voertuig aan huis is veel voordeliger dan aan een openbare laadpaal; zeker met zonnepanelen! Voor het plaatsen van een laadpaal thuis zijn helaas (nog) geen subsidies, maar voor zakelijke laadpalen kunt u wel gebruik maken van een aantal regelingen, zoals de MIA en Vamil regeling. Bovendien is het mogelijk om uw laadpaal aan te melden voor openbaar gebruik; u kunt er dan ook nog wat extra’s mee verdienen!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op