Utiliteit

Gedo Elektro is uw ideale partner voor elektro binnen de utiliteitsbouw. Binnen utiliteit kunt u denken aan: kantoren, bedrijfshallen, sportgelegenheden, theaters, scholen, winkels en horeca. Binnen utiliteit is een goede elektrotechnische opbouw van essentieel belang. Tijdens een theatervoorstelling kan niet ineens het licht uitvallen of een probleem ontstaan met de electriciteit. Gedo is al jaren gespecialiseerd in utiliteitsbouw en heeft grote landelijke projecten gerealiseerd.

Uiteraard gebruiken we de modernste materialen en technieken ten behoeve van een energiezuinig en duurzame installatie. Uiteraard is dit een compleet geheel. Onze producten en diensten omvatten het complete scala aan relevante producten, denk aan: aan bekabeling, domotica, brand en inbraakbeveiligingsinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en service van uw installaties bij ons terecht.

Onze medewerkers denken met uw mee binnen het project, zodat per situatie de beste mogelijkheden qua beveiliging, duurzaamheid en praktische gerichtheid worden besproken en naar wens worden gerealiseerd.
Het gehele project wordt verder altijd vanuit Gedo begeleid door 1 aanspreekpunt die het gehele project in beeld heeft.

We werken graag en veelvuldig samen met aannemers en bouwbedrijven en houden ook zicht op andere aspecten die voor een succesvol bouwproject belangrijk zijn.

Elektrotechnische installaties
Telematica
Beveiliging
Domotica
Service & Onderhoud

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op