Domotica installaties voor particulieren

De termen domotica, bus- of KNX-installatie zijn brede begrippen waar heel veel verschillende invullingen aan gegeven kunnen worden. Iedereen heeft hier een eigen visie op en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij vinden belangrijk om hierin duidelijkheid te scheppen en voor u een functionele invulling aan het ontwerp te geven.

Met het zogenaamde bus- of domoticasysteem is het mogelijk om op verschillende plaatsen in uw woning elektrische apparatuur in of uit te schakelen. Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld in uw woonhuis vanuit uw bed op zondagochtend het koffiezetapparaat inschakelen. Als u in de winter naar huis rijdt, zorgt u met behulp van uw smartphone dat de oprit verlichting alvast aan staat. U zet dan ook alvast de verwarming aan zodat het lekker warm is als u thuiskomt. De oven of de vaatwasser in de keuken worden aangezet, u schakelt verlichting en vooraf ingestelde dimscenes in voor een avondje thuisbioscoop, alarmering, ventilatie, airconditioning, zonwering enzovoorts.

Alles kan met elkaar communiceren en wordt eenvoudig bediend vanuit een stijlvol touchpaneel.

Op basis van uw wensen verzorgen wij een installatie voor uw woonhuis, met functioneel comfort en van echte toegevoegde waarde. Altijd maatwerk zonder onnodige poespas.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op