Over ons

Waarom kiezen voor GEDO?

GEDO is opgericht in 1990 in Heeswijk Dinther. Gestart vanuit een bescheiden werkplaats, zijn we uitgegroeid tot een allround installateur met een team van dertig enthousiaste medewerkers. Ons kantoor en tevens werkplaats is gevestigd op de Amert 134 te Veghel. We zijn werkzaam binnen de zakelijke en particuliere markt door heel Nederland.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een stopcontact tot het nieuw bouwen of verbouwen van de complete technische- en beveiligingsinstallatie van uw werk of woonomgeving.

De geschiedenis van elektro begint met de verwoestende krachten van onweer in de oudheid. Van de elektrostatische eigenschappen van barnsteen in de 6e eeuw voor Christus tot André-Marie Ampère en Michael Faraday. Die bewees rond 1831 dat de beweging van een sterke magneet in een draadspoel een korte elektriciteitspuls in de spoel kon opwekken. Faraday had de (elektro)magnetische inductie ontdekt, het principe achter de dynamo en de transformator. Vanaf het moment dat elektriciteit beschikbaar kwam gingen wetenschappers op zoek naar praktische toepassingen.
Eind 19e eeuw was het industrieel en later ook huishoudelijk gebruik van elektriciteit één van de belangrijkste ontwikkelingen. Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken. Elektriciteit bepaalt in grote mate woon- en werkcomfort. Wij denken daarover met u mee.

Wij staan achter ons werk. Dit onderbouwen wij met onze erkenningen zoals; Erkend Sterkin installateur, KNX-partner, NCP BORG-beveiligingsbedrijf en als specialist in het verzorgen van de installatie en onderhoud van brandmeldinstallaties .

U wilt vooruit en wij begrijpen dat. Gas erop is ons motto. Of uw vraag nu een eenmalige installatie of reparatie betreft of een totaalpakket van installatie tot service, alles kan. En wij doen dat graag op een transparante, persoonlijke manier. U kunt honderd procent vertrouwen op kwalitatief uitstekende begeleiding door onze technisch specialisten. Vanaf het eerste contact waarbij u uw wensen kenbaar maakt, bij het ontwerp, tijdens de uitvoering en na afloop van de installatie.

De jeugd heeft de toekomst. Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan altijd open voor stagiaires en BBL-leerwegopleidingen.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op