Telematica voor particulieren

Zuiniger, bewuster en duurzamer met energie omgaan is goed voor het milieu en uw portemonnee. Samen met u kijken we naar energiebesparing binnen uw woning. We inventariseren uw huidige energieverbruik, maar ook bijvoorbeeld bouwkundige zaken en het verbruik door personen. Op basis van deze informatie bieden wij u praktische oplossingen waardoor u structureel bespaart op uw energiekosten.

ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING

Telematica is een breed begrip. Een greep uit de installaties die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Hirschmann toekomstbestendige Centrale Antenne-Inrichting (CAI), geschikt voor de nieuwste breedbandtechnieken en 4K digitale content;
  • Netwerkbekabeling voor uw woning, geschikt voor de hoogste snelheden;
  • (Video) intercomsystemen.

(VIDEO) INTERCOMSYSTEMEN

GEDO verzorgt voor u op maat een intercomsysteem. Van een eenvoudige spreek- en luisterverbinding tot een uitgebreid video intercomsysteem. U kiest naar eigen smaak voor een eenvoudig stijlvol model of een model met luxueuze, opvallende stijlelementen. Alles kan. Denk bijvoorbeeld aan veilige toegangstechniek, maar ook aan een video- en intercomsysteem bij de voordeur van uw woonhuis of bij de toegangspoort van uw terrein. Dat is een uitermate efficiënte manier om de veiligheid van u en uw eigendommen te waarborgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag.

NETWERKBEKABELING

U maakt graag en veelvuldig gebruik van internet. Een goed netwerk is hiervoor van het grootste belang. Een dagje zonder internet of een netwerk dat geregeld uitvalt is geen optie. Welke bekabeling vereist is, hangt af van uw wensen en de specifieke situatie. Uiteraard kan deze situatie in de toekomst ook aangepast worden aan uw wensen. Misschien maakt u gebruik van een telewerkplek of heeft u een kantoor aan huis. In elke situatie moet uw netwerk altijd goed functioneren. Wij kunnen dit voor u ontwerpen, aanleggen, afmonteren en onderhouden.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op