Gedo Actueel

Per direct zoeken wij een Installatie Monteur Elektro (M/V)

Gedo Elektro B.V. (gevestigd te Veghel) is vanwege het groeiende aantal opdrachten op zoek naar een enthousiaste (en zelfstandige) Monteur  Elektro voor de Woningbouw en/of Utiliteit.

Wij bieden jou een leuke en uitdagende baan in een informele sfeer. Met de intentie tot een vaste baan. Gas erop is het motto! maar minstens zo belangrijk is respect voor elkaar, het werken met plezier en trots zijn op we doen. Er wordt gezorgd voor de nodige ontspanning en plezier tijdens teamuitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen en indien nodig bieden we studiemogelijkheden.

In deze fulltime functie ben je werkzaam in het team van de afdeling Elektro. In deze functie werk je aan nieuwe en bestaande installaties. Je werkt aan projecten van een paar dagen tot enkele weken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig realiseren van projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Je hebt een afgeronde MBO niveau 2, 3 of 4 -opleiding richting Installatietechniek of Elektrotechniek. Je bent in bezit van je diploma VCA en een rijbewijs B.

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders o.v.v. vacature Installatie Monteur Elektro (M/V).

Het Gedo Team


Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op