Zonnepanelen Veghel

Gedo Elektro is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in Veghel en omgeving. Graag laten wij zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de plaatsing én de kwaliteit van onze producten. Wij kunnen de kwaliteit waarborgen door een fabrieksgarantie van liefst 10 jaar op de producten toe te passen. Bovendien biedt Gedo Elektro een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar voor bepaalde installaties. Geld besparen is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame energie met zonnepanelen in Veghel

De roep om schone, duurzame energie trekt steeds meer aan. Wist u echter dat duurzame energie zowel beter is voor het milieu als voor uw portemonnee? Laat u vrijblijvend informeren door Gedo Elektro en vraag naar de voorwaarden. Samen kijken we naar duurzame energiebesparende mogelijkheden voor bij u thuis in Veghel. Zo draagt u een steentje bij aan een schoner milieu, terwijl uw portemonnee zwaarder zal aanvoelen.

Behalve het plaatsen van zonnepalen kunnen wij u ook helpen door bestaande verlichting te vervangen of om te bouwen. Met verlichting creëert een rustige, fijne sfeer in uw bedrijfspand of huis. Gedo Elektro kan LED verlichting plaatsen of uw bestaande verlichtingsarmaturen verbeteren. Wij stellen een lichtplan op, zodat u met duurzame energie een nieuwe, fijne sfeer verkrijgt.

U verdient uw geld terug

Neem contact op met Gedo Elektro voor de mogelijkheden. Wij informeren u graag over eventuele vergunningen en wat er mogelijk is met betrekking tot subsidies. Indien gewenst berekenen wij haarfijn uw voordeel of terugverdientijd en laten wij zien hoe zonnepanelen in zijn werk gaan. Zo heeft u direct in kaart wat duurzame energie u oplevert én hoe u op een duurzame manier van stroom wordt voorzien. Aarzel daarom niet meer en laat zonnepanelen in regio Veghel bij u plaatsen door Gedo Elektro, dé specialist in duurzame energie.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op