Zonnepanelen Uden

Wilt u zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Uden of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Gedo Elektro. Wij begrijpen dat u af wilt van de torenhoge energierekening. Zelf duurzame energie opwekken met behulp van zonnepanelen is hiervoor een uitstekende oplossing. Bovendien draagt u een steentje bij aan het verduurzamen van uw omgeving. Daarnaast leveren zonnepanelen ook een groener energielabel op voor uw woning. Neem gerust contact met ons op voor passend advies. Als allround installateur laten wij namelijk graag aan u zien waarom u voor uw zonnepanelen in regio Uden bij Gedo Elektro moet zijn.

Laat zonnepanelen plaatsen bij u thuis in Uden

Wilt u graag weten wat de plaatsing van zonnepanelen u op kan leveren? Wilt u weten wat er mogelijk is met betrekking tot subsidies, belastingvoordelen of vergunningen? Met één gesprek kunnen wij u vertellen wat uw terugverdientijd is. Neem daarom contact op met Gedo Elektro via 0413-291068 of info@gedo-elektro.nl, onze specialisten plannen graag een afspraak met u in. Wij komen dan bij u kijken wat de situatie ter plaatse is; zo kunnen wij een goede berekening  maken van de kosten en de baten. Het succes van uw zonnepanelen hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals:

  • Ligging en hellingshoek van de panelen (oriëntatie richting het zuiden levert veel energie op; richting het noorden veel minder);
  • Het aantal zonnepanelen;
  • Externe omstandigheden zoals schaduw van bomen of bijvoorbeeld een schoorsteen;
  • Het vermogen en de kwaliteit van de zonnepanelen (en de omvormer);
  • De hoeveelheid én intensiteit van het zonlicht dat op de panelen valt.

Samen zorgen we ervoor dat u een oplossing op maat verkrijgt. Gedo Elektro: voor zonnepanelen en andere vormen van duurzame energie in de regio Uden.

Opbrengstgarantie van zonnepanelen in Uden

Onze zonnepanelen verdienen zich op termijn terug. Geld besparen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien is er de mogelijkheid om de btw terug te vragen. Wij bieden een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar voor bepaalde installaties. Op dit moment is er nog een salderingsregeling van toepassing bij alle energieleveranciers; in ieder geval tot 2025. Dat betekent dat u uw energieverbruik kunt wegstrepen tegen uw teruggeleverde stroom. Op termijn zal deze regeling geleidelijk afgebouwd worden maar ook dan zullen zonnepanelen financieel zeer interessant blijven; zeker wanneer u ook een thuisbatterij laat installeren voor de tijdelijke opslag van opgewekte energie. Laat u vrijblijvend informeren door Gedo Elektro over de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere duurzame producten

Naast zonnepanelen en toebehoren, bieden wij andere producten voor duurzamere energie. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • LED verlichting;
  • Hergebruiken bestaande verlichtingsarmaturen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een vakkundig en goed geïnstalleerd lichtplan. Met het juiste lichtplan creëert u op een duurzame manier een aangenamere sfeer thuis, waar bovendien uw portemonnee profijt van heeft! Benieuwd naar uw voordeel of terugverdientijd? Wij berekenen dit graag voor u.

Compleet in elektrotechniek en beveiliging

Gedo Elektro biedt een breed palet aan diensten. U kunt terecht bij onze dienstverlening voor:

Heeft u onverhoopt een storing of is er iets andere aan de hand? Geen probleem, onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. In een korte tijd worden uw problemen opgelost.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op