Zonnepanelen Uden

Wilt u zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Uden of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Gedo Elektro. Wij begrijpen dat u af wilt van de torenhoge energierekening. Duurzame energie biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Bovendien draagt u een steentje bij aan het verduurzamen van uw omgeving. Neem gerust contact met ons op voor passend advies. Als allround installateur laten wij graag aan u zien waarom u voor uw zonnepanelen in regio Uden bij Gedo Elektro moet zijn.

Opbrengstgarantie van zonnepanelen kopen

Onze producten verdienen zich terug. Geld besparen is nog niet zo makkelijk geweest. Wij bieden een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar voor bepaalde installaties. Laat u vrijblijvend informeren door Gedo Elektro voor de voorwaarden. Naast zonnepanelen bieden wij andere producten voor duurzamere energie. U kunt dan denken aan:

  • LED verlichting;
  • Hergebruiken bestaande verlichtingsarmaturen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan voor een vakkundig en goed geïnstalleerd lichtplan. Met het juiste lichtplan creëert u op een duurzame manier een aangenamere sfeer thuis, waar bovendien uw portemonnee profijt van heeft! Benieuwd naar uw voordeel of terugverdientijd? Wij berekenen dit graag voor je.

Compleet in elektrotechniek en beveiliging

Gedo Elektro biedt een breed pallet diensten. U kunt terecht bij onze dienstverlening voor:

Heeft u onverhoopt een storing of is er iets andere aan de hand? Geen probleem, onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. In een korte tijd worden uw problemen opgelost.

Laat zonnepanelen plaatsen bij u thuis in Uden

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen en meteen weten wat er mogelijk is met betrekking tot de subsidies of vergunningen? Met één gesprek weten wat uw terugverdientijd is? Neem contact op met Gedo Elektro via 0413-291068 of info@gedo-elektro.nl, onze specialisten plannen graag een afspraak met u in. Samen zorgen we ervoor dat u een oplossing op maat verkrijgt. Gedo Elektro: voor zonnepanelen of andere vormen van duurzame energie in de regio Uden.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op