Zonnepanelen Tilburg

Heeft u in gedachten om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Dan bent u hier bij Gedo Elektro op de juiste plek! Wij verzorgen u geheel een proces van het plaatsen en aansluiten van uw panelen. Wij laten u graag de kwaliteit van zonnepanelen in Tilburg zien én kijken dan uiteraard met u mee naar de plaatsingsmogelijkheden op uw dak.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zonnepanelen bij u in Tilburg? Geef ons eenvoudig een belletje op 0413-291068 of stuur een email naar ons info@gedo-elektro.nl. Elektro, dat maken wij!

Duurzame stroom

Wij werken enkel en alleen met kwaliteitsproducten Voor zonnepanelen gebruiken wij het topmerk luxor en axitec. Voor de omvormers maken wij gebruik van de topmerken Solax, SMA en Solar Edge. Om het beste van het beste compleet te maken zijn onze producten in de meeste gevallen voorzien van een fabrieksgarantie van maarliefst 10 jaar!

Alles voor u berekend

Op het moment dat u kiest voor zonnepanelen komt een van onze specialisten langs voor een inventarisatie. Hij zal nauwkeurig kijken naar de volgende aspecten:

  • Het dak;
  • Ligging van de woning (ten opzichte van de zon);
  • Schaduwplekken;
  • Omgeving;
  • Bouwaspecten;
  • Elektriciteitsaansluitingen;
  • Internetverbinding.

Op deze manier kan er een duidelijk ontwerp worden gemaakt zodat u het meeste haalt uit de zonnepanelen.

Wist u dat… U recht heeft op een subsidie. Als u als particulier zonnepanelen aanschaft kunt u de BTW van 21% gemakkelijk terug vragen bij de belastingdienst. Graag informeren wij u over de vergunningen en de subsidie.

Dé specialist in zonnepanelen

Gedo Elektro is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in (de omgeving) Tilburg. Wilt u graag informatie over zonnepanelen of wilt u weten of dit bij u thuis kan? Geef ons dan vrijblijvend een belletje (0413-291068) of vul het terugbelverzoek in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op