Zonnepanelen Sint-Oedenrode

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Wilt u zonnepanelen op uw dak laten aanleggen in regio Sint-Oedenrode? Dan is Gedo Elektro de specialist voor u. Om kwaliteit te garanderen hebben onze producten een fabrieksgarantie van 10 jaar. Voor bepaalde installaties bieden wij zelfs een opbrengstgarantie van maar liefst 25 jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

Duurzame energie speciaal voor u in Sint-Oedenrode

Vandaag de dag is er steeds meer vraag naar schone, duurzame energie. Wist u echter dat duurzame energie niet alleen beter is voor het milieu. Met onze hoge kwaliteit zonnepanelen bespaart u ook op de energierekening, doordat u uw investering langzaam maar zeker terug verdient. Bovendien kijken we samen met u naar passende duurzame energiebesparingen. Zo zult u uw portemonnee spekken en een steentje bijdragen aan het milieu.

Niet alleen zonnepanelen

Door onze jarenlange expertise op dit vakgebied zijn wij niet alleen gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij kunnen ook uw verlichting verbeteren en vervangen. Wij stellen voor u een lichtplan op. Vervolgens kunnen wij uw licht vakkundig en snel komen plaatsen. U kunt bij Gedo Elektro ook terecht voor andere diensten zoals:

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd wat Gedo Elektro voor u kan beteken of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0413-291068 of een mail te sturen naar info@gedo-elektro.nl. Gedo Elektro geeft u graag persoonlijk advies en informeren u over alle mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op