Zonnepanelen Schijndel

Gedo Elektro is dé specialist voor de plaatsing van zonnepanelen in regio Schijndel. Wij laten graag aan u zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot duurzame energie. Onze producten hebben een ruime fabrieksgarantie van tien jaar. Op bepaalde installaties hebben wij zelfs een opbrengstgarantie van 25 jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame zonne-energie bij u in Schijndel

De roep om schone, duurzame energie wordt steeds luider. Duurzame energie is echter niet alleen goed voor het milieu. Met zonnepanelen verdient u namelijk langzaam uw investering terug. Hierna bespaart u op uw energierekening. Bovendien kijken wij samen met u naar de mogelijkheden van duurzame energiebesparing. Zo kunnen wij u eveneens helpen bij het vervangen én verbeteren van uw verlichting. Wij stellen voor u een lichtplan op. Vervolgens zorgen wij met een vakkundige installatie ervoor dat u snel de beschikking heeft over een nieuwe, duurzame verlichting.

Telematica en beveiliging

Wij zijn een allround installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Naast zonnepanelen en duurzame verlichting kunt u bij Gedo Elektro terecht voor:

Heeft u een storing? Is er iets anders aan de hand? Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. Wij zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Meer over zonnepanelen in Schijndel?

Wilt u weten wat er mogelijk is met betrekking tot subsidies en vergunningen? Wilt u inzicht in de terugverdientijd? Neem dan contact op met Gedo Elektro. Bel hiervoor op naar telefoonnummer: 0413-291068 of stuur een mail naar: info@gedo-elektro.nl. Samen zorgen we voor een oplossing op maat. Gedo Elektro: voor zonnepanelen bij uw woning in Schijndel of omgeving!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op