Zonnepanelen Schijndel

Gedo Elektro is dé specialist voor de plaatsing van zonnepanelen in regio Schijndel. Wij laten graag aan u zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot duurzame energie. Onze producten hebben een ruime fabrieksgarantie van tien jaar. Op bepaalde installaties hebben wij zelfs een opbrengstgarantie van van minimaal 25 jaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zonnepanelen installeren in Schijndel

De roep om schone, duurzame energie wordt steeds luider. Dat is natuurlijk fijn voor het milieu, maar het kan ook financieel erg interessant zijn. Bovendien zijn er en aantal financiële regelingen waardoor de aankoop en het gebruik van zonnepanelen nog aantrekkelijker wordt. Met zonnepanelen verdient u zo uw investering nog wat sneller terug, en daarna gaat u serieus besparen op uw energierekening.

Advies over zonnepanelen en energiebesparing in Schijndel

GEDO Elektro geeft u professioneel en betrouwbaar advies over het installeren van zonnepanelen op uw huis of bedrijf in Schijndel, maar ook over andere mogelijkheden voor duurzame energiebesparing. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het vervangen én verbeteren van uw verlichting. Wij stellen voor u een lichtplan op. Vervolgens zorgen wij met een vakkundige installatie ervoor dat u snel de beschikking heeft over een nieuwe, duurzame verlichting.

Zonnepanelen combineren met een laadpaal

Omdat wij een allround elektrotechnisch installatiebedrijf zijn, leggen wij ons natuurlijk niet alleen toe op zonnepanelen. Wij bieden veel meer mogelijkheden voor duurzame elektrotechnische installaties. Zo kan het installeren van een laadpaal voor uw elektrische auto interessant zijn. Het opladen van uw EV aan uw eigen laadpaal, die aangesloten is op uw zonnepanelen, is vele malen goedkoper dan het opladen aan een openbare laadpaal. GEDO Elektro installeert laadstations voor EV’s bij zowel particulieren als bij bedrijven.

Storingen en onderhoud

Treedt er onverwacht een storing op? Wilt u een partner voor het onderhoud van uw zonnepanelen? Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

Meer over zonnepanelen in Schijndel?

Wilt u weten wat er mogelijk is met betrekking tot subsidies en vergunningen? Wilt u inzicht in de terugverdientijd? Neem dan contact op met GEDO Elektro. Bel hiervoor op naar telefoonnummer: 0413-291068 of stuur een mail naar: info@gedo-elektro.nl. Samen zorgen we voor een oplossing op maat. GEDO Elektro: voor zonnepanelen bij uw woning in Schijndel of omgeving!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op