Zonnepanelen Oss

Bent u geïnteresseerd over de aanschaf van zonnepanelen? Bent u opzoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat zonnepanelen plaatst en woont u in Oss (of omgeving)? Gedo Elektro is hét bedrijf dat u zoekt! Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied elektra. U bent bij ons verzekerd van de beste producten én service.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken via info@gedo-elektro.nl of bel naar 0413-291068.

Gedo Elektro uw specialist voor zonnepanelen in regio Oss!

Duurzaam

De juiste omgang met ons leefmilieu is van belang voor onze toekomst én die van de op volgende generaties. Door duurzaam te investeren zorgen wij ervoor dat producten langer mee gaan. Oftewel ze worden duurzamer ingezet. Als u zonnepanelen aanschaft maakt u gebruik van duurzaam stroom. Zonnepanelen zijn ontworpen om door daglicht energie op te wekken. Een huis met stroom én goed voor het milieu!

Staat u op het punt om zonnepanelen aan te schaffen? Bij Gedo Elektro kunt u er van uit gaan dat u kwaliteitsproducten ontvangt. Zo werken wij met topmerken Luxor en Axitec panelen en Solax, SMA en Solar Edge omvormers.

Subsidie

Het aanschaffen zonnepanelen is een wat groter kostenplaatje. Gelukkig is dit met het gebruik van de panelen binnen no time terugverdiend. Gaat u als particulier zonnepanelen aanschaffen? Dan heeft u recht om de 21% BTW terug te vragen bij de belastingdienst. Dit geldt over de aanschaf én over de installatie. Meer hierover weten? Wij vertellen u graag meer over deze subsidie en overige vergunningen.

Contact opnemen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Woont u in de regio Oss? Neem dan vrijblijvend contact op met Gedo Elektro. Wij zijn het bedrijf dat u zoekt! Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied van elektra. U kunt ons eenvoudig bereiken via 0413-291068 of stuur een mail naar info@gedo-elektro.nl.

Gedo Elektro: Elektro… maken wij!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op