Zonnepanelen Oss

Een drastisch lagere energierekening en ook nog eens groen bezig zijn: door zonnepanelen te laten installeren op uw woning in Oss is dat mogelijk! Gedo Elektro biedt al meer dan 30 jaar de beste kwaliteit en expertise op het gebied van elektronica en duurzame oplossingen voor energie. Laat ons uw zonnepanelen installeren, dan bent u verzekerd van de beste producten én de beste service. Gedo Elektro: Maken wij!

5 redenen om zonnepanelen in Oss te laten installeren

  • Uw energierekening kan drastisch omlaag; wellicht krijgt u zelfs geld terug;
  • U wekt uw eigen groene stroom op;
  • Uw huis zal in waarde stijgen;
  • Heeft u een EV? Combineer de zonnepanelen met een laadpaal en rijdt nog voordeliger;
  • Uitstekende service, ook na installatie!

Zonnepanelen in Oss: een duurzame investering

Het is belangrijk dat we goed omgaan met ons milieu, ook in het belang van de volgende generaties. Door duurzaam te investeren zorgt u ervoor dat het ecosysteem minder wordt belast, en profiteert u zelf ook van een fiks lagere energierekening. Het laten installeren van zonnepanelen in Oss is daarvoor een belangrijke stap. Deze investering verdient zichzelf op termijn ook terug. Er zit in de meeste gevallen een garantie op van 25 jaar. Dat is ruimschoots meer dan de terugverdientijd, die ligt tussen de 6 en de 10 jaar.

Bij Gedo Elektro werken we uitsluitend met topproducten. Zo werken wij met topmerken Luxor en Axitec panelen en Solax, SMA en Solar Edge omvormers.

Subsidie

Wanneer u zonnepanelen gaat laten installeren, is het mogelijk voor particulieren om de 21% btw terug te vragen bij de belanstingdienst. Daarbij gaat het om de btw over zowel de aanschaf als de installatie.  Meer hierover weten? Wij vertellen u graag meer over deze subsidie en eventuele andere regelingen.

Contact opnemen

Gedo Elektro heeft al veel huizen in Oss voorzien van zonnepanelen. Wilt u meer weten over onze service, de mogelijkheden en de kosten en/of het rendement? Neem dan vrijblijvend contact op met Gedo Elektro.  U kunt ons eenvoudig bereiken via 0413-291068 of stuur een mail naar info@gedo-elektro.nl. Bent u geïnteresseerd in andere duurzame oplossingen in en om uw huis? Ook voor een alles-in-één-oplossing voor energiebesparing kunt u op ons rekenen. Wij brnegen graag voor u in kaart op welke manier u maximaal kunt besparen.

Gedo Elektro: Maken wij!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op