Zonnepanelen Heeswijk-Dinther

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Heeft u interesse in zonnepanelen in omgeving Heeswijk-Dinther. Gedo Elektro helpt u verder. Wij staan voor u klaar om de opties voor duurzame energie te laten zien. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een fabrieksgarantie van tien jaar. Neem gerust contact met ons op voor passend advies als u interesse heeft.

Waarom zonnepanelen van Gedo Elektro

Zonnepanelen zijn vandaag de dag steeds meer de norm, niet alleen omdat ze goed zijn voor het milieu, het zijn namelijk 100% groene energiebronnen, maar ook omdat ze goed zijn voor je portemonnee. Je energierekening wordt een stuk lager, zo heb je je investering al binnen een aantal jaar terugverdiend. Ons personeel staat altijd voor u klaar, heeft u dus een storing of een ander probleem, dan wordt dit in een korte tijd opgelost. Heeft u interesse in zonnepanelen dan kunt u contact opnemen met Gedo Elektro. Samen zorgen we voor een installatie op maat die perfect bij uw woning past.

Andere vormen duurzame energie

Niet alleen zonnepanelen maar ook andere vormen van duurzame energie worden steeds populairder. Wij bieden daarom ook nog andere mogelijkheden voor duurzame energie zoals LED verlichting aan. Gedo Elektro kan voor u LED verlichting vervangen of plaatsen. Wij stellen voor u een lichtplan op, waardoor u een aangename gezellige sfeer in uw huis creëert. U kunt zo zorgeloos genieten van uw duurzame energie.

Investeren in duurzame energie?

Wilt u investeren in duurzame energie en weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem contact op met Gedo Elektro via het telefoonnummer 0413-291068 of stuur ons een mail op info@gedo-elektro.nl. indien gewenst kunnen wij voor u bereken hoeveel duurzame energie u oplevert. Samen zorgen we voor een plan op maat.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op