Zonnepanelen Gemert

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Gemert? Gedo Elektro helpt u graag als specialist in duurzame energie. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij komen dan graag bij u langs om een goede analyse te maken van de situatie, zodat u maximaal rendement haalt uit uw panelen.
Zonnepanelen

Met zonnepanelen van Gedo:

    • Bespaart u flink op uw energiekosten, en kunt u zelfs geld terug krijgen;

    • Haalt u kwaliteit in huis;

    • Krijgt u tot wel 25 jaar garantie;

    • Wekt u milieuvriendelijke stroom op;

    • Stijgt de waarde van uw pand.

Duurzame oplossingen op maat

De specialisten van Gedo Elektro hebben al vele zonnepanelen geplaatst op zowel woningen als bedrijfspanden in de omgeving van Gemert. Wanneer u voor ons kiest, kunt u rekenen op de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Uw panelen leveren u maximaal rendement op, terwijl u nooit teveel betaalt voor de installatie. Bovendien bieden wij ruime garantietermijnen tot wel 25 jaar!

Dé specialist in zonnepanelen in de regio Gemert

Gedo Elektro is opgericht in 1990; sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot allround installateur met een specialisatie op het gebied van duurzaamheid.U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor de installatie van zonnepanelen, maar ook van laadpalen en wallboxes voor uw elektrisch voertuig. Kortom: voor al uw wensen op het gebied van duurzame energie zijn wij dé aangewezen specialist.

Gedo Elektro staat voor een uitstekende service, ook na de installatie van uw zonnepanelen. Klantgerichtheid en flexibiliteit staan hierbij centraal. Ons doel is om u compleet te ontzorgen. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, kunt u altijd op ons rekenen. Heeft u onverhoopt een storing? Geen probleem. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar om te zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Uw visie, onze uitdaging; al meer dan 30 jaar.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen? Wenst u informatie omtrent subsidies en eventuele vergunningen? Gedo Elektro voorziet u graag van persoonlijk advies op maat. Zo is het ook voor ons mogelijk om de terugverdientijd voor u te berekenen. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-291068 voor meer informatie en een inzicht in de mogelijkheden. In de omgeving van Gemert zijn wij dé specialist voor uw nieuwe zonnepanelen.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op