Zonnepanelen Gemert

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in regio Gemert? Gedo Elektro helpt u graag als specialist in duurzame energie. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij inventariseren uw omgeving, zodat u een passende oplossing op maat verkrijgt.

Duurzame oplossingen op maat

Hedendaags hebben wij al vele zonnepanelen geplaatst bij woningen in Gemert en omgeving. Kiest u voor onze zonnepanelen? Dan kunt u rekenen op de onderstaande kenmerken:

  • Hoge kwaliteit;
  • Een ruime garantie;
  • Opbrengstgarantie.

Dé specialist in duurzame energie

Opgericht in 1990 zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een allround installateur. Dit zorgt er niet alleen voor dat u bij ons terecht kunt voor zonnepanelen, maar ook voor LED verlichting en laadpanelen. Kortom: voor al uw wensen op het gebied van duurzame energie zijn wij dé aangewezen specialist.

Bij de gevraagde werkzaamheden staan wij voor het verlenen van een uitstekende service. Klantvriendelijk en flexibiliteit staan hierbij centraal. Alles met als doel om u compleet te ontzorgen. Heeft u onverhoopt een storing? Geen probleem. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar om te zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Uw visie, onze uitdaging; al meer dan 30 jaar.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen? Wenst u informatie omtrent subsidies en eventuele vergunningen? Gedo Elektro voorziet u graag van persoonlijk advies op maat. Zo is het ook voor ons mogelijk om de terugverdientijd voor u te berekenen. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-291068 voor meer informatie en een inzicht in de mogelijkheden. In de omgeving van Gemert zijn wij dé specialist voor uw nieuwe zonnepanelen.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op