Zonnepanelen Erp

Bent u op zoek naar een goede installateur om zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf in Erp of omgeving te installeren? Dan bent u bij GEDO Elektro uit Veghel aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar zijn wij dé expert in de regio als het gaat om elektrotechnische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Ook als u professioneel advies wilt over de mogelijkheden voor zonnepanelen en duurzame energie, kunt u bouwen op de kennis van onze specialisten.

Zonnepanelen in Erp installeren

Het aantal zonnepanelen op daken van woningen en bedrijven in Nederland heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen; er zijn dan ook veel bedrijven die daar op inspelen. Dus waarom zou u juist GEDO Elektro moeten inschakelen voor deze klus?

  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten. Denk aan zonnepanelen van Luxor en Axitec, en omvormers van Solax, SMA en Solar Edge.
  • In de meeste gevallen is er dan ook sprake van een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar en een opbrengstgarantie gedurende minimaal 25 jaar.
  • Onze installateurs hebben verstand van zaken en doen hun werk veilig en volgens de regels.
  • Inventarisatie: wij komen bij u op bezoek om de situatie ter plaatse te bekijken en te bespreken waar u op kan en wilt besparen.
  • We maken een ontwerp en bieden u een passende offerte aan, zodat precies duidelijk is wat er gaat gebeuren en wat de kosten worden.
  • Ook voor professioneel advies voor energiebesparing en duurzame energie kunt u bij ons terecht.
  • Wilt u ook een laadpaal voor uw elektrische auto? Of wilt u er meerdere laten installeren bij u op het bedrijf? Ook hier kan GEDO Elektro u bij helpen.

Inventarisatie

Voordat we de offerte en het ontwerp maken, komt onze specialist bij u op bezoek. We plannen daarvoor een afspraak in zodat gekeken kan worden naar zaken als het dak, invalshoek van de zon, eventuele schaduwobjecten in de omgeving en de elektrotechnische aansluiting, maar ook zaken zoals bijvoorbeeld de internetverbinding. Uw wensen worden meegenomen en we brengen in kaart wat de zonnepanelen u op kunnen leveren.

Zonnepanelen en laadpalen in Erp

Heeft u een eigen oprit? En heeft u een elektrische auto, of bent u van plan er één aan te schaffen? Heeft u een bedrijf en wilt u daar de mogelijkheid hebben voor uw wagenpark of uw medewerkers om EV’s op te laden? GEDO Elektro installeert ook laadpalen. Opladen aan een laadpaal op eigen terrein is aanzienlijk goedkoper dan aan een openbare laadpaal, en zeker de combinatie met zonnepanelen is lucratief. Laat u vrijblijvend en professioneel adviseren door onze specialisten!

Contact

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen in Erp of omgeving door de vakmensen van GEDO Elektro? Wilt u graag eerst advies, heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar (0413-291068). ’s Avonds en in het weekend kunt u een mailtje sturen naar info@gedo-elektro.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op