Zonnepanelen Den Bosch

Het is met de stijgende energieprijzen interessanter dan ooit om zonnepanelen te laten installeren op het dak van uw woning of bedrijfspand in Den Bosch of omgeving. Gedo Elektro is een gerenommeerd bedrijf uit de regio Den Bosch dat werkt met de beste merken, die 10 jaar fabrieksgarantie geven. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Waarom zonnepanelen

Het laten installeren van zonnepanelen is een energiebesparende maatregel die een hele grote besparing kan opleveren voor uw energiefactuur. Bovendien geldt: hoe meer panelen u laat installeren, hoe groter het voordeel wordt. Met 10 zonnepanelen kunt u nu tussen de 700 en 800 euro per jaar besparen, en de investering is met een jaar of zeven terugverdiend. De voordelen van zonnepanelen:

  • De energiebesparing doordat u (een deel van) uw stroom zelf opwekt.
  • Teveel opgewekte zonne-energie kan worden terug geleverd aan het net, waarvoor u van uw leverancier een vergoeding krijgt.
  • De CO2-uitstoot van zonne-energie is nul: u ontziet het milieu door zonnepanelen te laten installeren.
  • Het opwekken van energie met zonnepanelen is geluidloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een windmolen.
  • Een woning met zonnepanelen zal in waarde stijgen.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Om erachter te komen of het dak van uw pand of woning in Den Bosch geschikt is voor zonnepanelen zult u eerst bezoek krijgen van onze adviseur, zodat hij de situatie kan beoordelen. Hij zal bijvoorbeeld letten op de ligging van het dak t.o.v. de zon, eventuele schaduwobjecten in de omgeving en bouwkundige aspecten, maar ook zal hij vragen naar uw wensen en uw huidige elektriciteitsverbruik in kaart brengen. Aan de hand van al deze bevindingen zal een plan gemaakt worden met de daarbij behorende offerte. Na uw akkoord kan dan een afspraak gemaakt worden voor de installatie van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen aanschaffen in Den Bosch

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak met onze adviseur vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op