Zonnepanelen Breda

Bent u opzoek naar een bedrijf dat zonnepanelen monteert en installeert? Zoek dan niet verder want Gedo Elektro is dé specialist in regio Breda. Wij leveren enkel topmerken met kwaliteit op 1. Service vinden wij ook erg belangrijk. Daarom kijken wij graag met u mee naar subsidies en informeren wij u graag alle ins en outs van zonnepanelen.

Bij Gedo Elektro bent u gegarandeerd van topkwaliteit en service. Voordat er een ontwerp wordt gemaakt komt een van onze specialisten graag bij u langs om een inventarisatie. Gaat u akkoord met alles? Dan maken wij graag een planning met u samen om een prachtig resultaat te leveren.

U kunt ons bereiken via 0413-291068 of stuur eenvoudig een mailtje naar info@gedo-elektro.nl. Onze specialisten staan u graag te woord!

Inventarisatie en kwaliteitsproducten

Kiest u voor zonnepanelen bij u thuis of bij u op het bedrijf? Onze specialist komt graag bij u langs voor een inventarisatie. Wij kijken naar de volgende aspecten:

  • Het dak;
  • De bouwaspecten;
  • Elektra installaties;
  • Internetverbinding;
  • De liggen van de woning ten opzichte van de zon;
  • Schaduw objecten.

Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij het beste van het beste uit de zonnepanelen halen. Uw wensen en besparingen worden dan juist in kaart gebracht. Hierna volgt het maken van een ontwerp om vervolgens te beginnen aan de planning en de bouw.

Gedo Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Bij ons ontvangt u topmerken Luxor en Axitec panelen. Voor onze omvormers maken wij gebruik van topmerken Solax, SMA en Solar Edge. Én niet te vergeten, op veel van onze producten krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie!

Subsidie

Als u als particulier zonnepanelen in de omgeving Breda aanschaft, kunt u bij de belastingdienst de 21% BTW terugvragen. Dit geldt voor de aanschaf en de installatie. Wij informeren u graag over deze subsidie en over eventuele andere vergunningen.

Geef ons vrijblijvend een belletje!

Woont u in Breda of in de omgeving en bent u geïnteresseerd in de aanschaf van zonnepanelen? Dan bent u bij Gedo Elektro aan het juiste adres! Wij informeren u graag over alle ins en outs van zonnepanelen. Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer weten over onze zonnepanelen en/of diensten? Geef ons dan vrijblijvend een belletje: 0413-291068 of stuur een mail naar info@gedo-elektro.nl.

Elektro… maken wij! Al meer dan 30 jaar.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op