Installatiebedrijf Veghel

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Bent u opzoek naar een installatiebedrijf in de regio Veghel? Gedo Elektro is de specialist voor u in de omgeving Veghel. Door onze jarenlange expertise op dit vakgebied heeft Gedo Elektro al vele installaties voor zowel huishoudens als bedrijven mogen instaleren. Van geluidsinstallaties tot het vervangen van stopcontacten, wij kunnen bijna alles op het gebied van elektronische installaties. Heeft u dus een vakkundige specialist nodig? Neem dan contact met ons op.

Breed aanbod

Ons brede aanbod wordt altijd vakkundig en secuur aangelegd u krijgt zo het beste dat er te verkrijgen is en hoeft niet bang te zijn voor brandgevaar. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Installatiebedrijf voor beveiliging

Een van de dingen die we dagelijks leveren zijn beveiligingsinstallaties. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Mocht u kiezen voor een beveiligingssysteem van Gedo Elektro dan installeren en onderhouden we uw beveiligingssysteem. Op het gebied van beveiliging kunnen wij de volgende installaties voor u realiseren:

Specialist in duurzame energie

Voor al uw wensen omtrent duurzame energie kunt u ook bij Gedo Elektro terecht. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en stellen op basis hiervan een passend advies op. Voorbeelden van duurzame energie zijn:

Uw installatiebedrijf in de regio Veghel

Wilt u graag weten wat Gedo Elektro voor u nog meer kan betekenen? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 0413-291068 of via de mail: info@gedo-elektro.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op