Elektrotechniek Uden

Gedo Elektro heeft een ruime ervaring van 25 jaar in het realiseren van elektrotechnische installaties. Met vakkundige medewerkers kunt u uitstekend bij ons terecht voor elektrotechniek in omgeving Uden. Wij verzorgen hierbij de volgende installaties:

  • Verlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • KNX-installaties;
  • Domotica installaties;
  • Geluidinstallaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Wij kunnen onze werkzaamheden uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven. Gedo Elektro staat voor het verlenen van service op maat. Zo staan wij voor complete projectering, installatie én onderhoud. Dit maak ons bij uitstek geschikt voor elektrotechniek in de regio Uden.

Alles-in-één oplossing voor duurzame energie

Met duurzame oplossingen kiest u voor zowel het milieu als uw portemonnee. Graag inventariseren wij uw huidige situatie. Op basis hiervan kunnen wij u praktische oplossingen bieden. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in zonnepanelen of het vervangen van de bestaande verlichting. Eventueel kan het ook voorkomen dat uw huidige installatie aangepast moet worden. Wij verzorgen dit graag voor u.

24/7 service bij problemen

Bij Gedo Elektro staan 24/7 servicemonteurs klaar voor storingen en andere problemen. Om de kans op een storing te minimaliseren, raden wij het gebruik van een servicepakket aan. Met preventief periodiek gepland onderhoud voorkomt u namelijk storingen aan elektrotechnische installaties. Eveneens biedt een servicepakket een duidelijk overzicht van de kosten en gemaakte afspraken. Zo bent u van alles op de hoogte.

Gedo: voor elektro in omgeving Uden

Zoekt u een ervaren partner voor elektrotechniek in de regio Uden? Neem direct contact met ons op. Wij zijn uw specialist voor elektrotechnische installaties, telematica, duurzame energie, beveiliging én bus-installaties & domotica. Als erkende Sterkin Installateur kunnen wij waarborgen dat wij een betrouwbare partij zijn, waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt. Dit uit zich namelijk in kennis, onze meetapparatuur én gebruikte gereedschappen!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op