Elektrotechniek Schijndel

Gedo Elektro verzorgt complete projectering, installatie én onderhoud aan uw elektrotechnische installatie. Hierbij staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen als erkend Sterkin installateur, KNK-partner en NCP BORG-beveiligingsbedrijf. Zoekt u een partner voor elektrotechniek in omgeving Schijndel? Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden. Gedo Elektro helpt u graag!

Van eenmalige installaties tot reparatie en service

Zowel bedrijven als particulieren komen naar ons toe voor oplossingen op maat. Wilt u een praktische oplossing voor uw huidige situatie? Gedo Elektro verzorgt onder andere de volgende elektrotechnische installaties:

  • Verlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • KNX-installaties;
  • Domotica installaties;
  • Geluidsinstallaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Om eventuele problemen aan uw installatie te voorkomen, bieden wij servicepakketten aan. Zodoende worden storingen en andere problemen geminimaliseerd. Ontstaan er toch problemen aan uw installatie? Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar bij ongemakken. Daarnaast biedt een op maat gemaakt servicepakket een duidelijk overzicht van de kosten en afspraken. Zodoende blijft u van alles op de hoogte én voorbereid!

Investeer in duurzame energie

Wij bieden alles-in-een oplossingen voor duurzame energie. Derhalve kunt u uitstekend bij Gedo Elektro terecht voor zonnepanelen of het vervangen van uw huidige verlichting. Benieuwd wat u in de toekomst kunt besparen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan door contact met ons op te nemen!

Gas erop met uw elektro!

Benieuwd naar uw mogelijkheden met betrekking tot elektrotechniek in omgeving Schijndel? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar uw mogelijkheden. Op een transparante en persoonlijke manier gaan wij vervolgens aan de slag om uw wensen te realiseren. Gedo: voor complete elektrotechnische installaties!

Een kleine impressie van uw mogelijkheden kunt u alvast vinden onder referenties. Hier vindt u namelijk diverse projecten voor klanten.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op