Elektro Vught

Op korte rijafstand van Vught staat Gedo Elektro voor u klaar om elektrotechnische installaties te realiseren. Heeft u een woning of bedrijf en wilt u graag weten waar u kosten kunt besparen én duurzaam kunt werken? Dan is Gedo Elektro dé aangewezen partner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Compleet in elektrotechniek

Onze specialisten inventariseren de huidige situatie en opvolgend uw wensen. Vervolgens wordt er een plan opgesteld voor verbeteringen aangaande aanpassingen die gewenst en/of nodig zijn. U kunt dan denken aan:

  • Brandbeveiliging;
  • Krachtstroominstallaties;
  • Noodverlichting;
  • KNX-installaties.

De producten en diensten die wij aanbieden zijn conform de NEN 3140 norm. Bij eventuele schade is dit een vereiste om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding.

Ook voor particulieren

Of het nu gaat om uw bedrijf of woning, u wilt er zeker van zijn dat het veilig is. Daarom biedt Gedo Elektro beveiligingssystemen op maat voor zowel voor particulieren als de zakelijke klant in Vught en omgeving. De mogelijkheden hiervoor zijn breed; van camerabewaking tot toegangscontroles voor uw pand, Gedo Elektro kan het voor u realiseren.

Gedo Elektro staat paraat voor service en onderhoud

U wilt natuurlijk dat de elektrotechnische installaties van uw woning of bedrijf altijd optimaal functioneren. In regio Vught biedt Gedo Elektro de mogelijkheid om een service contract af te sluiten. De elektrotechnische installatie wordt dan periodiek gecontroleerd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Is er onverhoopt toch een storing? Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. U wordt altijd snel geholpen.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u gedetailleerde informatie over de mogelijkheden die Gedo Elektro heeft op elektrotechnisch gebied in de omgeving van Vught? Heeft u nog vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website? Bel ons, onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op: 0413-291068. Uiteraard kunt u ook een mail sturen: info@gedo-elektro.nl. Wij helpen u graag.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op