Elektro Uden

In Uden en omgeving heeft Gedo Elektro al vele elektrotechnische installaties mogen installeren bij particulieren en bedrijven. U wilt snel snel vooruit. Dat begrijpen wij. Gas erop, dat vinden wij belangrijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zo helpen wij u graag met éénmalige installaties, reparaties of totaalpakketten. De mogelijkheden zijn bij Gedo Elektro eindeloos. Daarom zijn wij dé totaalspecialist op het gebied van elektro in regio Uden.

Dé specialist in duurzame energie

Gedo Elektro kent alle trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Wij gaan graag samen met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk is het zuiniger omgaan met energie goed voor het milieu én uw portemonnee. In het proces om energiebesparing te realiseren, inventariseren we uw huidige energieverbruik. Op basis van deze informatie zijn wij in staat om een praktische oplossing aan te bieden. Voorbeelden van deze oplossingen zijn:

  • Duurzame verlichting in de vorm LED;
  • Zonnepanelen.

LED verlichting bij u thuis

Led verlichting gaat langer mee dan spaarlampen. Gedo Elektro biedt aan om een lichtplan te installeren, met de juiste armaturen. Wilt u uw terugverdientijd weten? Wij berekenen dit makkelijk en snel voor u.

Laat zonnepanelen plaatsen

De investering in zonnepalen is een grote. Gedo Elektro werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Indien gewenst laten we zien wat er mogelijk is in kwaliteit en hoe het geplaatst kan worden.

Voor elektro in Uden en omgeving

Gedo Elektro gaat bij werkzaamheden op een transparante en persoonlijke manier te werj. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat u zich op uw gemak voelt bij ons. U kunt derhalve vertrouwen op een uitstekende begeleiding van échte vakspecialisten. Hierbij houden we te allen tijde rekening met uw wensen.

Heeft u een storing? Heeft u slechts een vraag over onze werkwijze? Neem contact op met Gedo Elektro. Onze vakspecialisten helpen u graag op weg met een installatie. Bij reparaties of storingen staan wij 24/7 voor u klaar. Gedo Elektro: voor elektro in regio Uden.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op