Elektro Son

Compleet in elektrotechniek.

Van geluidsinstallaties tot telecommunicatie-installaties, voor elektro in de omgeving van Son komt u naar Gedo Elektro. Als totaalspecialist in elektrotechniek helpen wij particulieren en zakelijke klanten met:

  • Krachtstroominstallaties;
  • KNX-installaties;
  • Ontruimingsinstallaties;
  • Geluidsinstallaties.

Dé totaalspecialist in elektrotechniek

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een complete installateur met een gedreven team. Met een ruime ervaring van 25 jaar kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Dit kunnen wij onderbouwen door onderstaande erkenningen:

  • Sterkin installateur;
  • KNX-partner;
  • NCP BORG-beveiligingsbedrijf.

Zoekt u dé totaalspecialist voor elektro in regio Son? Heeft u een storing en wilt u direct geholpen worden? Neem dan contact op met Gedo Elektro en vraag naar de mogelijkheden. Wij gaan graag met u om de tafel om te kijken wat er mogelijk is. Via een duidelijke en transparante werkwijze zullen wij vervolgens aan de slag gaan voor uw elektrotechnische installatie.

Zonnepanelen voor duurzame energie

Als specialist in elektro laten wij u graag de mogelijkheden zien met betrekking tot elektro in Son en omgeving. Zo zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en laadpanelen. Bent u klaar om gebruik te maken van schone, duurzame energie? Onze specialisten kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Service en onderhoud

Wij bieden servicepakketten aan voor periodiek onderhoud. Zo voorkomt u onverhoopte storingen aan uw installaties. Desondanks kan het toch voorkomen dat u te maken krijgt met een storing. Hiervoor bieden wij 24/7 servicemonteurs om de problemen op te lossen.

Neem contact op met Gedo Elektro

Heeft u vragen , of wilt u direct gebruikmaken van onze expertise? Gedo Elektro is uw specialist in elektro omgeving Son. Neem direct contact op voor de mogelijkheden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op