Elektro Sint Oedenrode

Compleet in elektrotechniek.

In de omgeving van Sint Oedenrode bent u aan het juiste adres bij Gedo Elektro voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Wij verzorgen al ruim twee decennia elektrotechnische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij valt te denken aan:

  • Beveiligingsinstallaties;
  • Geluidsinstallaties;
  • Verlichtingsinstallaties.

Omdat wij te allen tijde de beste kwaliteit willen waarborgen, zijn wij een NCP erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf. Dat wil zeggen dat wij certificaten kunnen leveren bij onze diensten om de kwaliteit te handhaven.

Voor al beveiligingsinstallaties

U wilt weten wat er rondom uw huis of bedrijf gebeurt. Dan heeft Gedo Elektro hét passende systeem voor u in Sint Oedenrode en omgeving. Wij leveren dagelijks:

  • Toegangscontrolesystemen;
  • Camera observatie en registratie (CCTV);
  • Gecertificeerde inbraaksignaleringssystemen.

Wij zijn ook de aangewezen specialist om nieuwbouwpanden, zowel met een woon- als met een bedrijfsmatige bestemming, te voorzien van de nieuwste elektronische voorzieningen. Desgevraagd kunnen wij uw pand compleet voorzien van alle gewenste elektro: van stopcontacten tot mistgeneratoren.

Altijd een veilige elektrotechnische installatie

Naast de veiligheid van uw pand wilt u natuurlijk tegemoet komen aan de eisen van de verzekeraars. Daarom voldoen onze elektrotechnische installaties aan de NEN 3140 norm. Uiteraard kunnen onze installaties in regio Sint Oedenrode door Gedo Elektro periodiek gecontroleerd worden. Onze bevindingen leggen wij vast in een inspectierapport. Zo heeft u bij eventuele inspecties alles bij de hand.

Service en onderhoud

Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek onderhoud aan uw elektrotechnische installaties. Zo komt u voor wat betreft functionaliteit en kosten niet voor verrassingen te staan. Heeft u onverhoopt toch een storing? Op korte rijafstand van Sint Oedenrode staan monteurs van Elektro Gedo 24 uur per dag voor u klaar om storingen snel op te heffen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0413–291068. Mailen kan ook: info@gedo-elektro.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op