Elektro Sint Michielsgestel

Zoekt u een ervaren partner op het gebied van elektro in regio Sint Michielsgestel? Gedo Elektro biedt een jarenlange ervaring in het uitvoeren van elektrotechnische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Laat u daarom adviseren door onze specialisten. U bereikt Gedo Elektro via 0413-291068 of info@gedo-elektro.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Compleet in elektrotechniek

In de omgeving van Sint Michielsgestel hebben wij al vele klanten geholpen op het gebied van elektro. U kiest met Gedo Elektro voor kwaliteit en vakmanschap. Hierbij nemen wij graag het complete project voor onze rekening. Dit betekent zowel projectering, installatie als onderhoud. Hieronder vindt u een greep uit mogelijke elektrotechnische installaties:

  • Verlichtingsinstallaties;
  • Domotica installaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Behalve elektrotechnische installaties kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten: telematica, duurzame energie, beveiliging, bus-installaties & domotica en service & onderhoud. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Onder particulier vindt u mogelijke werkzaamheden voor huishoudens. Ondernemers en bedrijven vinden meer informatie onder zakelijk. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw installatie? Als allround installateur denken wij graag met u mee voor de mogelijkheden. Hiervoor neemt u contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap

Opgericht in 1990 bieden wij hedendaags een schat aan ervaring in elektrotechniek. Om uit te dragen dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan bij Gedo Elektro, hebben wij enkele erkenningen verkregen. Zo zijn wij erkend Sterkin installateur, KNX-partner én een NCP Borg-beveiligingsbedrijf. Kiest u voor Gedo Elektro? Dan kiest u voor vooruitgang. Niet voor niets is ons motto ‘Gas erop’.

Schakel Gedo Elektro in

Heeft u nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Gedo Elektro staat met ervaren specialisten voor u klaar in de omgeving van Sint Michielsgestel. U verkrijgt een kleine impressie van de mogelijkheden door een kijkje te nemen onder referenties.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op