Elektro Schijndel

Zoekt u een ervaren partner voor het uitvoeren van elektrotechnische installaties? In de omgeving van Schijndel komt u naar Gedo Elektro voor elektrotechniek. Wij verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven een diversiteit aan installaties:

  • Verlichtingsinstallaties;
  • Domotica installaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Gedo Elektro staat bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor vakmanschap met een uitstekende service. U kunt bij ons terecht voor complete projectering, installatie én onderhoud. Met alles onder één dak zijn wij úw partner voor elektro in Schijndel.

Service & onderhoud

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan wij voor het leveren van kwaliteit. Zo dient uw installatie te voldoen aan de norm NEN 3140. In overleg met onze servicemonteurs kunnen wij NEN 3140 en thermografisch onderzoek uitvoeren. Zodoende wordt de veiligheid van uw installatie gewaarborgd.

Verder raden wij het gebruik van een servicepakket ten zeerste aan. Met preventief periodiek gepland onderhoud voorkomt u problemen aan uw elektrotechnische installatie. Heeft u onverhoopt toch een storing of ander probleem? Op korte rijafstand van Schijndel staat Gedo Elektro 24/7 voor u klaar voor het oplossen van ongemakken.

Duurzame energie en oplossingen

Bewuster en duurzamer omgegaan met energie is goed voor het milieu en uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot duurzame energie? Zoals zonnepanelen of duurzame verlichting? Wij gaan graag het gesprek met u aan en voorzien u van een passende oplossing.

Dé specialist in elektrotechniek

Wij zijn een erkende Sterkin installateur. Dit betekent dat u met Gedo Elektro kiest voor een betrouwbare partij, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met meer dan 25 jaar ervaring in elektrotechniek realiseren wij uw elektro in Schijndel en omgeving. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw mogelijkheden. Met ervaren vakspecialisten helpen wij u graag.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op