Elektro Oss

Gedo Elektro realiseert al ruim 25 jaar elektrotechnische installaties. Heeft u twee linkerhanden en enige hulp nodig? Aarzel geen moment en schakel ons in voor elektro in de regio Oss. Wij zijn dé totaalspecialist op het gebied van elektrotechniek. Voorbeelden van realisaties die wij hebben gedaan voor onze klanten, zowel particulier als zakelijk:

  • Geluidsinstallaties;
  • (Nood)verlichtingsinstallaties;
  • Telecommunicatie-installaties;
  • Ontruimingsinstallatie.

Onze installaties zijn conform norm NEN 3140 geregeld. Deze norm is een eis voor de polisvoorwaarden van gebouwen- en inventarisverzekeringen. Als erkende Sterkin Installateur helpen wij u graag bij de inspectie van nieuwe én bestaande elektra installaties.

Elektrotechniek en beveiligingsinstallaties

Het leveren van een professionele beveiligingsinstallatie behoort verder tot een van onze dagelijkse werkzaamheden. Gedo Elektro heeft diverse beveiligingsspecialisten in dienst die u graag adviseren. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. Of u nu een particulier bent of eigenaar van een bedrijf, Gedo Elektro installeert én onderhoudt uw beveiligingsinstallatie- en systeem. Hierdoor is uw veiligheid gewaarborgd. De volgende installaties op het gebied van beveiliging kunnen we voor u realiseren:

  • Inbraaksignalering;
  • Mistgeneratoren voor inbraakpreventie (Bandit®);
  • Cameraobservatie en registratie (CCTV);
  • Brandmelding.

Kwaliteit staat centraal bij Gedo Elektro. Daarom zijn wij een NCP erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf; wij kunnen de volledige beveiliging van uw pand of woning verzorgen. Indien gewenst leveren we certificaten bij onze diensten om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze installaties te waarborgen.

Service & onderhoud elektro Oss

Gedo Elektro biedt een servicepakket aan voor periodiek onderhoud. Zo voorkomt u storingen aan uw elektrotechnische installatie of andere installaties. Heeft u desondanks toch een storing? Geen probleem, Gedo Elektro heeft 24/7 servicemonteurs klaar staan om u te helpen. Ook voor andere vragen kunt u direct contact opnemen, wij zijn uw complete specialist voor elektro in de regio Oss!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op