Elektro Oirschot

Zoekt u een allround installatiebedrijf voor het laten uitvoeren van elektrotechnische installaties? In de omgeving van Oirschot is Gedo Elektro dé specialist in elektrotechniek. Opgericht in 1990 zijn wij hedendaags úw partner in het verzorgen van elektrotechnische installaties. Van het vervangen van stopcontacten tot het realiseren van geluidsinstallaties, wij pakken uw project vakkundig en op een secure manier aan. Neem direct contact op om onze specialisten in te schakelen. Als allround installatiebedrijf in regio Oirschot is Gedo Elektro bij uitstek geschikt om u verder te helpen.

Allround installatiebedrijf voor uw project

U heeft keuze uit diverse mogelijkheden met betrekking tot elektro. Elektrotechniek is dan ook een vak op zichzelf te noemen. Bij Gedo Elektro hebben wij onder andere de volgende elektrotechnische installaties voor onze klanten uitgevoerd:

  • LED verlichtingsinstallaties, inclusief lichtberekening en advisering;
  • Noodverlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • Geassembleerde verdelers;
  • Geluidsinstallaties.

Bovendien vindt u bij ons alles onder één dak. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel projectering, installatie als onderhoud. Kortom, voor elektro in regio Oirschot bent u aan het juiste adres bij Gedo Elektro!

Een vakkundige en secure aanpak

Zowel huishoudens (zie particulier) als bedrijven (zie zakelijk) kunnen uitstekend bij ons terecht voor elektrotechnische installaties. Daarnaast leveren wij een compleet aanbod aan diensten met betrekking tot telematica, duurzame energie, beveiliging, bus-installaties & domotica en service & onderhoud. Wat uw wensen ook mogen zijn, wij leveren altijd de werkzaamheden op naar uw tevredenheid. Hoog in het vaandel staan kwaliteit en flexibiliteit. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn wij erkend Sterkin installateur, KNX-partner én een NCP Borg-beveiligingsbedrijf. Kort gezegd: wij verzorgen te allen tijde een vakkundige en secure aanpak voor uw project.

Gedo Elektro helpt u graag!

Heeft u vragen? Wenst u direct geholpen te worden door Gedo Elektro ten behoeve van een elektrotechnische installatie in omgeving Oirschot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op