Elektro Gemert

Voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in regio Gemert is Gedo Elektro uw partner. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen wij vele soorten elektrotechnische en beveiligingsprojecten. U kunt bij ons terecht voor de volgende elektrotechnische installaties:

  • Verlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • KNX-installaties;
  • Geluidsinstallaties.

Gedo Elektro staat voor alles onder één dak: ontwerp, uitvoering en service. Wij kunnen u verder een servicepakket aanbieden. Dat houdt in dat uw elektrotechnische installaties periodiek preventief gecontroleerd worden. Ook worden hierin de kosten opgenomen. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Bij eventuele noodgevallen staan onze monteurs 24/7 voor u klaar. Dat geeft u als klant rust en maakt Gedo Elektro tot een uitermate geschikte partner in regio Gemert.

Alles-in-een oplossing voor beveiliging

Onze beveiligingsspecialisten zijn op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen aangaande de beveiliging van bedrijfspanden en particuliere woningen. Zo kunnen wij uw omgeving voorzien van:

  • Inbraaksignalering;
  • Toegangscontrolesystemen;
  • Camerasystemen;
  • Brandmeld- en ontruimingssystemen.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de wettelijke regelingen en kunnen u adviseren over de beveiliging van uw pand. Ook kennen wij de werkwijze van verzekeringsmaatschappijen en de politie aangaande brandpreventie.

Duurzame energie

Daarnaast zijn wij voor duurzame energie uw partner in de omgeving van Gemert. In een gesprek wordt uw huidige situatie geïnventariseerd. Aan de hand van het gesprek kunnen wij u een duurzaam, milieubewust voorstel doen in de vorm van bijvoorbeeld LED lampen of zonnepanelen. Ook de terugverdientijd kunnen wij u snel en gemakkelijk voorleggen.

Contacteer Gedo Elektro

Heeft u een storing? Of een vraag over onze werkwijze? Neem dan contact op met Gedo Elektro, úw specialist voor elektrotechnische installaties in regio Gemert.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op