Elektro Boekel

Gedo Elektro is een zeer ervaren specialist op het gebied van elektrotechniek in regio Boekel. Voor zowel particulieren als zakelijke bedrijven zijn wij uitgegroeid tot hét allround installatiebedrijf. Van het vervangen van stopcontacten tot het realiseren van complete elektrotechnische installaties, wij zijn uw partner van A tot Z in de omgeving van Boekel. Daarnaast nemen wij graag de service en het onderhoud naderhand voor onze rekening.

Elektrotechnische installaties

Als allround installatiebedrijf houden wij rekening met al uw wensen. Met betrekking tot elektrotechnische installaties kunt u bij ons terecht voor:

  • LED verlichtingsinstallaties, lichtberekening en advisering;
  • Noodverlichtingsinstallaties;
  • Krachtstroominstallaties;
  • Geassembleerde verdelers;
  • Geluidsinstallaties.

Compleet in brandbeveiliging

U wilt toch de geruststelling dat alles wordt gedaan om uw huis/bedrijf brandveilig te maken en te houden? Dan bent u in regio Boekel bij Gedo Elektro aan het juiste adres. Het beschermen van mens en materiaal heeft de hoogste prioriteit binnen ons installatiebedrijf. Daarom kent u erop rekenen dat onze specialisten werken met de nieuwste technieken.

Wij inventariseren wat nodig is om uw omgeving zo veilig mogelijk te maken. Dit geeft u als klant geruststelling en zekerheid; er wordt maatwerk geleverd. Daarnaast kunnen wij onze oplossingen opleveren met een ontruimingsinstallatie. Deze installatie geeft u de rust dat iedereen het pand veilig kan verlaten. In de wettelijke bouwbesluitseisen wordt omschreven aan welke veiligheidseisen een pand moet voldoen. Onze specialisten zijn hiermee bekend en kunnen u helpen om aan alle eisen te voldoen.

Duurzame oplossingen

Wij laten graag aan u de mogelijkheden zien met betrekking tot duurzame energie. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van:

  • Laadpalen;
  • Zonnepanelen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek aangaande uw wensen. Als specialist in elektro omgeving Boekel helpen wij u graag!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op