Elektro Best

Op het gebied van elektrotechnische installaties wilt u natuurlijk het beste dat er te verkrijgen is. Niet alleen voor het comfort dat het biedt, maar zéér zeker ook voor de veiligheid van uw woning of bedrijf. Daarom kiest u in de omgeving Best voor Gedo Elektro. Wij kenmerken ons door onze jarenlange, specialistische ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties!

Wat kan Gedo Elektro voor u betekenen?

Wij kunnen voor zowel particulieren als bedrijven diverse installaties realiseren. Heeft u een bedrijf? Dan kunt u denken aan:

  • Noodverlichting;
  • Krachtstroominstallaties;
  • Geassembleerde verdelers.

Maar ook voor projecten van particulieren in regio Best zijn wij dé aangewezen partij. Of het nu gaat om een stopcontact of een complete elektrotechnische installatie, Gedo Elektro regelt het!

Alles onder één dak!

In regio Best is Gedo Elektro uw “alles onder één dak” specialist op het gebied van elektrotechniek. Van ontwerp tot service, alles is bij ons in goede handen. Zo bieden wij service-contracten aan voor het jaarlijks onderhoud van uw elektrotechnische installatie. Verder zijn onze monteurs 24/7 beschikbaar in geval van calamiteiten. Dit zorgt voor rust, u hoeft nergens naar om te kijken.

Duurzaam en milieubewust

U wilt graag kostenbesparend werken en daarnaast ook het milieu ontzien. Daarom biedt Gedo Elektro duurzame oplossingen. Na inventarisatie van de huidige situatie in uw woning of bedrijf, kan onze specialist een voorstel doen voor duurzame en milieubewuste aanpassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over Gedo Elektro en wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat over brandbeveiliging of kostenbesparende maatregelen voor uw woning of bedrijf, wij staan voor u klaar! Onze medewerkers helpen u graag verder voor elektro in de omgeving van Best!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op