Elektricien Veghel

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Zoekt u naar een elektricien in de regio Veghel? Dan bent u bij Gedo Elektro aan het goede adres. Door onze ruim 25 jaar lange ervaring zijn wij de specialist op het vakgebied van elektrotechniek. Gedo Elektro staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven om een mooie elektrotechnische installatie aan te leggen. U kunt bij ons terecht voor onder ander de volgende installaties:

Al onze diensten zijn conform de NEN 3140 norm. Dit is een eis dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn. Bij storingen of eventuele andere calamiteiten staan onze monteurs 24/7 voor u klaar.

Duurzaam

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan het milieu en kostenbesparend werken? Gedo Elektro biedt duurzame energie, dit kan onder andere in de vorm van zonnepanelen of LED verlichting. Na inventarisatie van de situatie in uw woning door een professional kan onze specialist een voorstel aangepast aan uw woning doen voor duurzame aanpassingen.

Elektronische installaties

Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van elektronische installaties, kunnen wij een groot aanbod aanleggen. Hieronder zijn enkele installaties waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • (LED) verlichtingsinstallaties, lichtberekeningen en advisering;
  • Noodverlichtingsinstallaties;
  • Volledige KNX-installaties;
  • Laagdrempelige Domotica installaties;
  • Geluidinstallaties;
  • Ontruimingsinstallaties.

Beveiliging

Voor alles omtrent beveiliging is Gedo Elektro de specialist voor u, het leveren van deze systemen hoort bij onze dagelijkse werkzaamheden. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends omtrent beveiliging en adviseren u graag over de mogelijkheden. Of u nu eigenaar van een bedrijf of een particulier bent, Gedo Elektro installeert een systeem van topkwaliteit.

Neem contact op

Heeft u interesse in wat Gedo Elektro voor u kan betekenen of heeft u nog verdere vragen, aarzel niet en neem contact op door te bellen naar 0413-291068 of een mail te sturen naar info@gedo-elektro.nl.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op