Brandbeveiliging Brabant

Wij installeren én onderhouden uw beveiligingsinstallatie.

Een brandveilig huis/bedrijf is zeer belangrijk. Uw pand moet aan de wettelijke eisen en regelgevingen van het bouwbesluit voldoen. Brandbeveiliging is een belangrijk onderdeel hiervan. Het gaat tenslotte om het beschermen van mens en materiaal. Snel signaleren en ontruimen heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit. Voor een adequate en professionele brandbeveiliging in Brabant komt u naar Gedo Elektro, wij zijn dé specialist in beveiligingsinstallaties!

Welke brandbeveiliging is er nodig?

Aan de hand van uw pand weten wij wat voor soort brandbeveiliging er nodig is. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Vervolgens stellen wij deze volledig af op uw bedrijf of woning in Brabant.. Omdat iedere woning of pand anders is, leveren wij te allen tijde maatwerk met betrekking tot de vereiste omvang.

Installatie brandbeveiliging Brabant

Naast een brandmeldingsinstallatie is er de mogelijkheid tot een ontruimingsinstallatie. Hiermee heeft u de zekerheid dat iedereen het pand veilig kan verlaten bij brand. Een ontruimingsinstallatie wordt door middel van een handmelder in gang gezet. Wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij uw brandmeldinstallatie.

Samen met onze partners leveren wij alle producten en diensten die nodig zijn voor hoogstaande oplossingen, ongeacht in welke branche u actief bent. Al onze systemen voldoen aan de gestelde normen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor elk opgeleverde installatie een certificaat af te geven dat de veiligheid en betrouwbaarheid waarborgt. Gedo Elektro levert kwaliteit en dit zullen wij altijd naar u uitstralen!

Brandbeveiliging bij u in Brabant

Interesse in onze beveiliging voor uw bedrijf of woning in Brabant? Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Wij installeren én onderhouden uw beveiligingsinstallatie. Hiermee is de kwaliteit van uw brandbeveiliging én veiligheid in Brabant gewaarborgd!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op