Beveiliging Veghel

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand in Veghel kunt u uitstekend terecht bij Gedo Elektro. Wij werken uitsluitend met de nieuwste inbraak- en brandbeveiliging, zodat u voorzien bent van de laatste technieken. Deze sluiten naadloos aan op de hedendaagse trends op het gebied van beveiligen.

Wij verzorgen alle beveiligingssystemen

Gedo Elektro helpt u verder in brandbeveiliging, beveiligingsinstallaties en alarmsystemen. Wij zorgen voor een betrouwbare beveiliging, zodat u met een gerust hart uw woning of bedrijfspand kunt verlaten. Gedo Elektro kan de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Programma van Eisen;
  • Gecertificeerde inbraaksignaleringssystemen;
  • Aanvullende inbraakpreventie met Bandit® Mistgeneratoren;
  • Toegangscontrolesystemen, pictogrammen en meldkamer;
  • Cameraobservatie en registratie (CCTV);
  • Het verzorgen van complete brandmeldsystemen en noodverlichting.

Met een goed inbraaksignaleringssysteem voorkomt u inbraak in uw woning of bedrijfspand. Wij voorzien uw woning of bedrijfspand daarom graag van de nodige beveiligingssystemen. Daarnaast kunnen wij met uw verzekeringsmaatschappij overleggen wat noodzakelijk is. Zo ontvangt u altijd van ons een op maat gemaakt, betrouwbaar beveiligingssysteem.

Service en onderhoud beveiliging Veghel

Alle beveiligingssystemen kunnen wij installeren en onderhouden, waardoor u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en veiligheid. Gedo Elektro neemt u hiervoor graag bij de hand, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Onze vakbekwame medewerkers zijn bekend met de wet- en regelgeving van de overheid, beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en de politie om de kans op een inbraak te voorkomen. Wij bespreken graag met u de risicoklasse en borgopleveringsbewijs.

Neem contact met ons op

Het is altijd mogelijk om direct met ons contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Wij beantwoorden graag uw vragen en wensen. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar in geval van storingen. U wilt vooruit en wij begrijpen dat. Wij zijn te vinden in Veghel en hopen snel uw bedrijfspand(en) en/of woning te mogen beveiligen!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op