Beveiliging Schijndel

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Inbrekers trappen vaak een deur of raam in om een woning of bedrijfspand binnen te komen. Vaak kijken inbrekers niet waar ze kunnen inbreken, maar waar het ze makkelijk wordt gemaakt. Voorkom dat er bij u wordt ingebroken door het installeren van een adequate en professionele beveiligingsinstallatie. Gedo Elektro staat u bij als beveiligingsspecialist voor beveiliging in omgeving Schijndel. Uw zorg wordt onze zorg!

Mogelijkheden inbraakbeveiliging

Als beveiligingsspecialist informeren wij u graag omtrent de nieuwste en beste inbraakbeveiliging. Afhankelijk van uw wensen installeren én onderhouden wij de beveiligingsinstallatie. Met onze diensten zorgen we voor:

  • Toegangscontroles;
  • Pictogrammen;
  • Betrouwbare meldkamer;
  • Noodverlichting.

Inbraakpreventie

Één van de beveiligingsinstallaties die wij voor u kunnen installeren is de mistgenerator. Door het plaatsen van inbraakpreventie maakt u het de ongewenste bezoeker zo moeilijk mogelijk om binnen te komen. Met Bandit mistgeneratoren verhoogt u uw beveiligingsniveau, terwijl uw spullen 100% onaangetast blijven door de mist.

Inbraaksignalering

Voorkom met een beveiligingspakket dat er wordt ingebroken. Als erkend technisch beveiligingsbedrijf verzorgen wij de gehele beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Wij verzorgen een beveiligingssysteem op maat en schakelen uw verzekeringsmaatschappij in om te bepalen wat echt noodzakelijk is. Uiteraard leveren wij voor iedere beveiligingsinstallatie een certificaat of opleverbewijs dat de veiligheid en betrouwbaarheid kan garanderen. Heeft u onverhoopt een storing? Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar in geval van storingen.

Gedo Elektro voor beveiliging Schijndel!

Schakel Gedo Elektro in als beveiligingsspecialist voor beveiliging in regio Schijndel. Wij installeren én onderhouden uw beveiligingsinstallatie, volledig aan de hand van uw wensen. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste beveiligingssystemen bieden wij de optie om deze via de smartphone te bedienen. U kunt uw telefoon gebruiken voor het in- en uitschakelen van het systeem én het ontvangen van inbraakmeldingen.

Voor meer informatie omtrent beveiligingssystemen, risicoklasse of borgopleveringsbewijs kunt u contact opnemen met Gedo Elektro, dé specialist in beveiligen voor de regio Schijndel!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op