Beveiliging Oss

Onze beveiligingsspecialisten vertellen u over de nieuwste en beste beveiligingssystemen.

Voor beveiliging in Oss en omgeving bent u aan het juiste adres bij Gedo Elektro. Wij kunnen u als beveiligingsspecialist voorzien van een alles-in-één oplossing op het gebied van de nieuwste inbraak- en brandbeveiliging. In de regio van Oss hebben wij al diverse particulieren en bedrijven mogen voorzien van de beste alarmsystemen. Wenst u direct een beveiligingsinstallatie op locatie? Neem dan contact met ons op.

Van camera’s tot complete beveiligingssystemen

Het is belangrijk dat u met een veilig gevoel uw pand of woning kunt verlaten. Dankzij onze beveiligingsinstallaties kunt u met een gerust hart even weg. Met een goede inbraaksignalering voorkomt u namelijk dat er ingebroken wordt in uw woning of bedrijfspand. Hiervoor installeren wij een gecertificeerd inbraaksignaleringssysteem met aanvullende inbraakpreventie, inclusief Bandit® Mistgeneratoren en goede toegangscontrolesystemen.

Eveneens kunt u ons inschakelen voor cameraobservatie (CCTV) en het verzorgen van complete brandmeldsystemen. Wij installeren het systeem dat het beste bij u past, afhankelijk van uw wensen. Of het nu gaat om het moderniseren van uw huidige camerasysteem of het installeren van een nieuwe beveiligingsinstallatie. Het totale pakket van inbraakbeveiliging kan de volgende mogelijkheden bevatten:

  • Toegangscontroles;
  • Pictogrammen;
  • Meldkamers;
  • Noodverlichting.

Bovendien maken wij het mogelijk dat u uw systemen via de smartphone kunt bedienen. Wel zo makkelijk om altijd en overal toezicht te houden. Gedo Elektro denkt met u mee en gaat zelfs een stapje verder!

Inbraakbeveiliging voor beveiliging Oss!

Uiteraard zit u niet te wachten op een inbraak. Gedo Elektro biedt daarvoor inbraakbeveiliging. Heeft u een bedrijfspand of woning in Oss? Dan zorgen wij er graag voor dat u met een veilig gevoel even weg kunt gaan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de risicoklasse en het borgopleveringsbewijs voor verzekering. Wij staan voor een betrouwbare beveiliging in de regio Oss!

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op