Alarmsysteem

Bent u opzoek naar een professioneel alarmsysteem dat perfect bij u past? Gedo Elektro kan u hier gegarandeerd mee helpen. Wij zijn al sinds 1990 gespecialiseerd in alarmsystemen. Helaas is het niet meer vanzelfsprekend dat andere van uw spullen afblijven. Daarom maken veel particulieren en bedrijven gebruik van alarmsystemen. De impact van een inbraak of overval is enorm. Het is al een tijd niet meer zo dat er bij een inbraak alleen naar dure/kostbare spullen wordt gezocht. Een huis of bedrijfspand wordt vaak totaal op zn kop gehaald, spullen worden vernield en eindstand wordt er vaak niets kostbaars gevonden/meegenomen. Eindstand heeft u met inbraak en/of vandalisme te maken waar niemand op zit te wachten. Niets is fijner als u op de hoogte wordt gebracht wanneer dit gebeurt en op het moment meteen actie kan ondernemen zodat de schade beperkt blijft. Gedo Elektro helpt u hier graag bij! Wij zorgen dat er een goed systeem wordt geïnstalleerd die helemaal aan uw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom een alarmsysteem?

Er zijn natuurlijk veel verschillende redenen om voor een alarmsysteem te kiezen. Wij vertellen u graag de voordelen:

  • Zodra het alarmsysteem afgaat begint voor de inbreker de tijd te lopen. De aanwezigheid van een persoon is gedetecteerd. Doordat er een alarm afgaat kan er snel actie ondernomen worden en zo word (flinke) schade beperkt of voorkomen.
  • Niet alleen bij inbraak is een alarmsysteem gunstig ook bij brand is een alarmsysteem voordelig. Veel alarmsystemen kunnen ook brand detecteren. Zo bent u ook snel op de hoogte van rook, hitte of brand.
  • Een alarmsysteem moet voldoen aan de Europese normen die zijn opgesteld. Een alarmsysteem mag natuurlijk niet falen en moet op ieder moment werken. Daarom kunt u bij een alarmsysteem rekenen op veilig gebruik en zijn ze zeer betrouwbaar.

Gedo Elektro dé specialist voor uw alarm

Bent u opzoek naar een professioneel alarmsysteem? Bij Gedo Elektro bent u op het juiste adres! Door onze 30 jaar lange ervaringen zorgen wij er samen met u voor dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is met een professioneel alarmsysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op