Alarmsysteem met camera

Bent u opzoek naar een alarmsysteem? Een alarmsysteem met camera? Gedo Elektro is dé specialist die u zoekt! Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van het juiste alarmsysteem met camera voor bij uw woning of bedrijfspand. Een alarmsysteem heeft vele voordelen en met camera kunt u precies zien wat er (is) gebeurt. Zo bent u snel op de hoogte van inbraak, brand of andere bijzonderheden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten? Gedo Elektro staat u graag te woord. Samen zorgen wij ervoor dat u een veiligere omgeving creëert bij uw bedrijf of woning.

Extra veiligheid en meer

Met een alarmsysteem met daarbij een camera biedt u zichzelf extra veiligheid. Met een alarmsysteem schrikt u al vaak inbrekers af, bent u snel op de hoogte bij rook of brand en is er snel iemand om alles te controleren. Met een alarmsysteem die ook een camera heeft kunt u op elk moment en op elke plek alles zien wat er in en rondom uw huis/bedrijf gebeurd. Wij vertellen u graag de voordelen van een alarmsysteem met camera:

  • U kunt ten aller tijden zien wat er gebeurd: Zonder dat u zich hoeft te verplaatsen en op elk moment dat voor u het beste uitkomt kunt u via de camere zien wat er speelt bij of in uw woning/bedrijf. Zo kunt u snel reageren op verdachte situatie.
  • Wanneer er aan alarm afgaat krijgt u gemakkelijk een bericht op uw telefoon, tablet en/of computer. U kunt de camera beelden mee kijken en terug spoelen,
  • Het schrikt inbrekers af. Zo zijn ze er sneller van bewust dat ze een groter risico hebben van gepakt worden, Zo maakt u uw omgeving voor uzelf extra veilig.
  • Met een camera bij uw alarmsysteem is het gemakkelijker om de persoon die bij u nbreekt of vandalisme pleegt vast te leggen op beeld en door de beelden kunt u makkelijk depersoon aangeven bij eventueel de politie.

Gedo Elektro helpt u

Bent u opzoek naar een alarmsysteem met camera? Wilt u weten wat de wettelijke eisen zijn of heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en vertellen u alles wat u moeten weten over het plaatsen van een alarmsysteem met camera. Zo moet u bijvoorbeeld weten dat u een camera mag ophangen maar dat een camera alleen uw privéterrein mag opnemen. Gedo Elektro helpt u hier graag bij en u bent gegarandeerd van de beste service.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op