Gedo Actueel

Per direct zoeken wij een Service coördinator (M/V)

Gedo Elektro B.V. (gevestigd te Veghel) is ter versterking van ons team op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Service coördinator.

Je bent een echte regelneef/regeltante en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor vragen en storingen. Jij beheert de service box en een correcte afhandeling van vragen is aan jou wel toevertrouwd.

Jij bent de schakel tussen techniek en de klant. Als een vraag telefonisch niet op te lossen is, stuur jij de monteurs aan en je maakt een vertaling tussen onze mogelijkheden en de wens van de klant. Jij kunt dat want je denkt in praktische oplossingen. Tegelijkertijd ga je een uitdaging niet uit de weg. De meldingen verwerk je in het administratieve systeem. Jij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en je bent verbaal sterk.

Bij voorkeur heb je een vaktechnische elektrotechnische achtergrond, of je hebt in ieder geval affiniteit met techniek.

Interesse om ons team te versterken? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Dan leggen we je meteen uit welke uitstekende arbeidsvoorwaarden (38 vakantiedagen, goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen, informele werkomgeving en een perfecte vrijdagmiddagborrel) wij jou bieden. Stuur dan een mail met je CV naar receptie@gedo-elektro.nl ter attentie van Caroline Manders o.v.v. vacature Service coördinator.


Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op