Gedo Actueel

Bij Gedo Elektro BV zijn we op zoek naar een Technisch Specialist Elektro Techniek

Bij Gedo Elektro BV zijn we op zoek naar een Technisch Specialist

Man – vrouw  –  jong of vitale 50-plusser die toe is aan een nieuwe uitdaging

 

Waarschijnlijk werk je al ergens, lees verder want bij ons is het leuker!
Je werkt op een gloednieuw ingericht kantoor met uitzicht op de eendenvijver. In de koelkast staat iedere vrijdagmiddag een fris biertje voor je klaar…. Je werkt zelfstandig en in overleg met collega’s, afgewisseld door projectbezoeken. Goede afspraken met betrekking tot salaris, werktijden, zakelijke mobiele telefoon, leaseauto en pensioen worden opgenomen in je arbeidsovereenkomst. En verder hebben we een leuk team met hardwerkende, slimme collega’s met een goed gevoel voor humor. Goede sfeer, megalekkere koffie, supergezond kantoorfruit en een altijd gevulde snoeppot op je bureau zijn bij ons allemaal vanzelfsprekend. Dus werk je al ergens, kom altijd praten, bij ons is het echt leuker!

Hoe zien wij jou
Je hebt kennis van de installatietechnische normen, wet- en regelgeving. Je hebt een brede technische kennis en je bent goed op de hoogte van technische ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent net zoals iedereen bij Gedo flexibel en betrokken. Je werkt zelfstandig maar je bent ook een fijne teamplayer. Je communiceert duidelijk. Je bent pragmatisch en in staat problemen goed te vertalen naar praktische oplossingen.  Je bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden en je kunt het overzicht houden. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. En je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat ga je bij ons doen

  • Je bent binnen een specialistisch projectteam (pro)actief betrokken bij de voorontwerpen en engineering van (complexe) projecten.
  • Jouw baan is een zelfstandige en verantwoordelijke baan, waarbij je kerntaken liggen in het meedenken in de procesverbetering binnen de organisatie. Je legt technische procedures conform de bestaande regelgeving vast. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor advies aan collega’s werkvoorbereiding. Je bent bevoegd om maatregelen te treffen als de situatie dat vereist.
  • Je neemt actief het voortouw in projectevaluatie.
  • Je bent beheerder technische installaties en dus verantwoordelijk voor het beoordelen en aftekenen van keuringsrapporten, zoals bedoeld in de VCA.
  • Je bent hoofd keuring en inspecties (opleveringen)
  • En je bent verantwoordelijk voor de borging van het projectdossier ten behoeve van de WKB (Wet Kwaliteit Borging).

Wat vragen we van jou

  • Afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek eventueel relevante functiecursussen
  • MBO-4, HBO werk- en denkniveau, VCA-VOL
  • Scope 8 opleiding is een pré
  • Aantoonbaar MBO-4, HBO werk- en denkniveau

Interesse?
Kom langs! Neem voor een afspraak contact op met Caroline Manders via receptie@gedo-elektro.nl


Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op